19/04/2019 02:34:08

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δεν είμαι ούτε star, ούτε sex symbol

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δεν είμαι ούτε star, ούτε sex symbol - Media

 

Πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς κριτές του Master Chef και μάλιστα σε νέα του συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου, είπε ότι δεν νιώθει star.

Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι το Master Chef είναι απλά ένα παιχνίδι που έχει ανταπόκριση λόγω της χημείας που έχουν μεταξύ τους οι κριτές, αφού όπως φαίνεται και στον φακό, περνάνε καλά.

«Τη διαδικασία του “MasterChef” τη βιώνω ως μία παράπλευρη ενασχόλησή μου, πολύ ευχάριστη -γιατί όντως περνάμε πολύ καλά και μεταξύ μας, και με τους ανθρώπους απ’ το κανάλι και με την παραγωγή- οπότε δεν το ζούμε με τον “σκληρό” τρόπο που ενδεχομένως να το βιώνει κάποιος άνθρωπος που η τηλεόραση είναι η βασική του δουλειά και πρέπει να υπάρχει σ’ αυτήν και του χρόνου και του παραχρόνου», επισήμανε.

«Εμείς, έχουμε ελευθερία κινήσεων και σίγουρα δεν μας αναγκάζει να εξυπηρετήσουμε τον ρόλο του “τηλεοπτικού ανθρώπου”, έτσι όπως καλούνται να κάνουν κάποιοι άλλοι – κάτι, όμως, που μου είναι απολύτως σεβαστό», πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.