search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 07:46
MENU CLOSE

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δημητριάδης: Δέχθηκα επίθεση στο σπίτι μου

17.03.2019 19:40
Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δημητριάδης: Δέχθηκα επίθεση στο σπίτι μου - Media

 

Ενέργεια απαράδεκτη που στρέφεται εναντίον της ίδιας της Δημοκρατίας, χαρακτήρισε ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Μίμης Δημητριάδης, την επίθεση με ένα κομμάτι τσιμέντο αγνώστων στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διαμένει στην Πτολεμαΐδα, σύμφωνα με το ethnos.gr.

Οι δράστες πέταξαν το κομμάτι τσιμέντου στην είσοδο της οικοδομής σπάζοντας την τζαμαρία, το βράδυ του Σαββάτου και έσπευσαν να εξαφανιστούν. «Οι πραγματικοί υπεύθυνοι αυτής της ενέργειας είναι αυτοί που οπλίζουν τα χέρια νέων ανθρώπων με μίσος, μισαλλοδοξία και βία», δήλωσε ο βουλευτής.

Η αστυνομία που ενημερώθηκε, διενεργεί έρευνα για το περιστατικό και τον εντοπισμό των δραστών. Σημειώνεται πως το βράδυ του Σαββάτου έγινε συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πτολεμαΐδα. Περίπου 200 άτομα ανταποκρίθηκαν σε διαδικτυακό κάλεσμα των διοργανωτών και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της πόλης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32