search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:19
MENU CLOSE

Νέα Ζηλανδία: Αλλαγές στη νομοθεσία περί όπλων μετά τη σφαγή

18.03.2019 06:47
Νέα Ζηλανδία: Αλλαγές στη νομοθεσία περί όπλων μετά τη σφαγή - Media

 

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας ανακοίνωσε σήμερα ότι η κυβέρνησή της πήρε «επί της αρχής» την απόφαση να υπάρξουν αλλαγές στη νομοθεσία για τα όπλα, μετά τη μαζική δολοφονία πιστών μέσα σε δύο τεμένη στην πόλη Κράιστσερτς. «Σκοπεύω να παρουσιάσω περισσότερες λεπτομέρειες για τις αποφάσεις αυτές στα ΜΜΕ και στους πολίτες πριν συνεδριάσει εκ νέου το υπουργικό συμβούλιο ξανά, την επόμενη Δευτέρα», δήλωσε η Τζασίντα Αρντέρν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Τόνισε ότι «πήραμε αποφάσεις και ως κυβέρνηση, είμαστε ενωμένοι».

«Αυτό σημαίνει πως μέσα σε 10 ημέρες από αυτή τη φρικιαστική τρομοκρατική ενέργεια, θα έχουμε ανακοινώσει μεταρρυθμίσεις οι οποίες, όπως πιστεύω, θα κάνουν πιο ασφαλή την κοινότητά μας». Ο Μπ. Τάραντ σκοπεύει να υπερασπιστεί ο ίδιος τον εαυτό του στη δίκη για το μακελειό στη Ν. Ζηλανδία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:18