search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:01
MENU CLOSE

Επικό on-air «τρολλάρισμα» του Δημήτρη Χατζησωκράτη στον Γιώργο Αυτιά (Video) 

18.03.2019 10:16
Επικό on-air «τρολλάρισμα» του Δημήτρη Χατζησωκράτη στον Γιώργο Αυτιά (Video)  - Media

 

Δεν χάνει λεπτό ή καλύτερα δευτερόλεπτο ο δημοσιογράφος και μελλοντικός υποψήφιος της ΝΔ στις Ευρωεκλογές Γιώργος Αυτιάς να αναφέρεται στη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και τον «πόνο που προξένησε», αυτή στη χώρα. 

Ο δημοσιογράφος είναι και αρκετά επικριτικός και με τους πολιτικούς που στήριξαν τη Συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ. Κάποιες στιγμές ο οσονούπω υποψήφιος της ΝΔ είναι και ειρωνικός. Και έτσι με ειρωνεία αποφάσισε να «επιτεθεί» και στο στέλεχος της ΔΗΜΑΡ – που αποχώρησε από το ΚΙΝΑΛ – Δημήτρη Χατζησωκράτη. 

Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, επισκέφθηκε μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, πριν από περίπου μία εβδομάδα τον Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, στα Σκόπια. 

Θέλοντας ο δημοσιογράφος να χλευάσει αυτήν την επίσκεψη των δύο ανδρών, ρώτησε τον Δημήτρη Χατζησωκράτη που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ: «Τι κάνει ο Ζάεφ»; Και εκεί που δεν το περίμενε κανείς το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ δίνει επική απάντηση: «Μου είπε πολλούς χαιρετισμούς στον Γιώργο Αυτιά». 

Η απάντηση του Χατζησωκράτη μάλλον ταρακούνησε τον δημοσιογράφο, αφού όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, «έμεινε κόκαλο». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:58