search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:06
MENU CLOSE

Βουλγαράκης: Θα είμαι δήμαρχος της Αθήνας – Δεν έφυγα ποτέ από τη ΝΔ

18.03.2019 12:08
Βουλγαράκης: «Η προανακριτική εξελίσσεται σε ένα μεγάλο φιάσκο» - Media

 

Βέβαιος για την εκλογική του επιτυχία στις αυτοδιοικητικές εκλογές εμφανίστηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Βουλγαράκης στην εκπομπή  «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ. Ακόμη, επισήμανε ότι δεν έφυγε ποτέ από τη ΝΔ και ότι θα την στηρίξει στις ευρωεκλογές.

«Θα είμαι στο β’ γύρο, θα είμαι δήμαρχος της Αθήνας» απάντησε, στην ερώτηση ποιον θα στηρίξει στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών.

Μιλώντας για τη φιλία του με τη Ντόρα Μπακογιάννη, τόνισε: «Έτερον εκάτερον. Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με το δήμο Αθηναίων. Δεν ρώτησα κανένα, το σκέφτηκα μόνος μου και το αποφάσισα. Δεν ζήτησα στήριξη από κανέναν. Δεν είμαι απέναντι σε κανέναν. Παρουσιάζομαι μπροστά από τους Αθηναίους και ζητώ την ψήφο τους. Αν θελήσει ο κ. Κουτσούμπας να με στηρίξει, θα είναι ευπρόσδεκτος».

Σε ερώτηση για το αν τον καλέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αποσύρει την υποψηφιότητά του, απάντησε: «Δεν αμφισβητεί κανένας ότι είμαι ΝΔ. Είμαι περήφανος για την ιστορία μου στη ΝΔ. Εγώ δεν έφυγα ποτέ από τη ΝΔ. Ήμουν, είμαι και θα είμαι στη ΝΔ, είναι και θέμα συνείδησης. Καμία δήλωσή μου δεν είναι εις βάρος της ΝΔ, ούτε υπέρ άλλου κόμματος. Ο χάρτης θα χρωματιστεί στις ευρωεκλογές μπλε και θα βοηθήσουμε όλοι για αυτό».

Ο Γ. Βουλγαράκης ισχυρίστηκε ότι «Θα μπορούσα να είχα εκλεγεί βουλευτής με προτάσεις που μου είχαν γίνει από τον Π. Καμμένο έως τον Καρατζαφέρη. Εγώ ποτέ δεν έφυγα από τη ΝΔ. Το είχα εκφράσει και παλαιότερα σε προέδρους της ΝΔ, ότι θέλω να ασχοληθώ με το δήμο. Η ΝΔ δεν έχει δώσει χρίσματα στους δήμους. Ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει στην πόλη της Αθήνας».

Επίσης, υποστήριξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα της πρωτεύουσας: «Η Αθήνα έχει προβλήματα και τα κόμματα αποφεύγουν να μπουν σε συζήτηση επί της ουσίας. Έχουν ενοχοποιηθεί έννοιες, από τις οποίες εξαρτάται η καθημερινότητά μας. Όπως π.χ. ασφάλεια. Το μεταναστευτικό – προσφυγικό, η συζήτηση δεν μπορεί να πηγαίνει γύρω γύρω… Η Αθήνα δεν μπορεί να είναι αποθήκη ψυχών. Αρνούμαι ότι είναι υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Ως υπουργός Δημοσίας Τάξης που διετέλεσα, ξέρω τι πρέπει να γίνει και πως θα γίνει να λυθούν τα θέματα ασφάλειας. Για όλα υπάρχουν λύσεις, θέληση να υπάρχει. Δεν υπήρξα ποτέ ακροδεξιός και δεν με νοιάζει και να τσαλακωθώ».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:05