search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:40
MENU CLOSE

Στη Λευκωσία ο Κατρούγκαλος

18.03.2019 12:40
Κατρούγκαλος: Ανάγκη να κρατήσουμε ανοιχτό το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων - Media

 

Στη Λευκωσία μεταβαίνει ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, στο πλαίσιο της πρώτης επίσημης επίσκεψής του στην Κυπριακή Δημοκρατία από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ως επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας.

Αύριο, Τρίτη, ο υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και εν συνεχεία θα συναντηθεί με τον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Οι συζητήσεις θα εστιασθούν στις εξελίξεις στο Κυπριακό, καθώς και σε θέματα περιφερειακής συνεργασίας, με επίκεντρο τις τριμερείς συνεργασίες που έχουν αναπτύξει από κοινού οι δύο χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο.

Θα συζητηθούν, επίσης, θέματα ευρωπαϊκού και διμερούς ενδιαφέροντος.

Την ίδια ημέρα ο κ. Κατρούγκαλος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρη Συλλούρη, καθώς και με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, κ.κ. Χρυσόστομο Β’. Στο πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνονται, τέλος, κατάθεση στεφάνου στα Φυλακισμένα Μνήματα, καθώς και επίσκεψη στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35