search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:50
MENU CLOSE

Νέα φρικιαστική μόδα: Ακρωτηριάζουν τα αυτιά τους για «αισθητικούς» λόγους (Photo)

18.03.2019 13:01
Νέα φρικιαστική μόδα: Ακρωτηριάζουν τα αυτιά τους για «αισθητικούς» λόγους (Photo) - Media

 

Η τροποποίηση του σώματος δεν είναι ένα νέο φαινόμενο.

Εδώ και καιρό έχει κυκλοφορήσει ένας νέος τύπος μόδας, τον οποίο ακολουθεί αρκετός κόσμος. Μάλιστα, πέρυσι έγινε γνωστός ένας άνθρωπος που ονόμασε τον εαυτό του «διανθρωπιστή», με περισσότερες από 100 τροποποιήσεις – συμπεριλαμβανομένων και κέρατων σιλικόνης.

Όμως, πρόσφατα, ένας άνδρας από την Αυστραλία πήγε ένα βήμα παραπέρα αυτή τη μόδα στο στούντιο Calm Modification Body στη Στοκχόλμη. Ο άνδρας επισκέφθηκε το στούντιο για να ακρωτηριάσει το εσωτερικό των αυτιών του.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του στούντιο σε Facebook και Instagram, η διαδικασία ονομάζεται «απομάκρυνση κόγχης», και περιλαμβάνει τον ακρωτηριασμό του «concha» – του μεσαίου κομματιού του εξωτερικού αυτιού. Είναι επίσης γνωστό ως  pinna.

Ο Chai Maibert, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του στούντιο, έγραψε στα social media: «Φρέσκια απομάκρυνση της κόγχης στον @charlesvbentley που ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο από την Αυστραλία για να πραμγατοποιήσει αυτή την επέμβαση από εμένα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:49