search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:01
MENU CLOSE

Καφεδάκι για Βουλγαράκη και Ορφανό

18.03.2019 16:07
Καφεδάκι για Βουλγαράκη και Ορφανό - Media
 
Τί δουλειά έχουν δύο γαλάζιοι υποψήφιοι αυτοδιοικητικοί σε κεντρικό καφέ;
 
Ο λόγος για τον Γιώργο Βουλγαράκη, που ανακοίνωσε προ ημερών και επισήμως την πρόθεσή του να διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων, και τον Γιώργο Ορφανό που έχει «ριχτεί» από τους πρώτους στη μάχη για τη Δημαρχία της Θεσσαλονίκης.
 
Τους Βουλγαράκη και Ορφανό «συνέλαβε» η κάμερα να συνομιλούν σε ζωηρούς τόνους και σε εξαιρετικό κλίμα.
 
Πρώτο κοινό χαρακτηριστικό και των δύο, πέραν της μακράς διαδρομής τους στα κομματικά γραφεία και των θέσεων ευθύνης που ανέλαβαν στις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διεκδικούν τη Δημαρχία της πόλης που ανδρώθηκαν πολιτικά και γνωρίζουν, συνεπώς, καλά.
 
Δεύτερο κοινό χαρακτηριστικό, ότι πολιτεύονται στην αυτοδιοίκηση απέναντι στις επιλογές της ηγεσίας του κόμματος. Διότι, ναι μεν χρίσματα δεν υπάρχουν, αλλά οι επιλογές της Πειραιώς είναι σαφείς: ο Κωστής Μπακογιάννης για την πρωτεύουσα, ο Νίκος Ταχιάος για τη συμπρωτεύουσα.
 
Βουλγαράκης και Ορφανός τα είπαν επί μακρόν. Και οι δύο, μάλιστα, εμφανίστηκαν βέβαιοι ότι θα βρίσκονται στον δεύτερο γύρο των εκλογών, προκειμένου να διεκδικήσουν τη Δημαρχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.
 
Όταν, μάλιστα, θαμώνας του καταστήματος είδε το «αντάρτικο» δίδυμο, στράφηκε προς το μέρος τους και τους ρώτησε: «τώρα, εσείς είστε Νέα Δημοκρατία;», η απάντηση ήρθε ακαριαία: «Εννοείται! Αμετακίνητα, εδώ και πολλά χρόνια».
 
Πηγή: newpost.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03