search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:46
MENU CLOSE

Η πρώτη αντίδραση του Δώνη μετά τα επεισόδια – Τι είπε στους παίκτες

18.03.2019 17:53
Δώνης: Υπέγραψε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ! - Media

 

Να συνεχίσουν να τα δίνουν όλα στα επόμενα παιχνίδια και μην επηρεαστούν από τα όσα έγιναν χθες στο Ολυμπιακό Στάδιο κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μίλησε σήμερα στους παίκτες του, ζητώντας τους να ηρεμήσουν και να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται.

«Θέλω να ηρεμήσετε και να δείτε τη συνέχεια δίχως να έχετε το μυαλό σας σε όσα έγιναν χθες. Δυστυχώς, τέτοια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο συμβαίνουν και οι παλιότεροι το γνωρίζουν. Δεν είναι στην αρμοδιότητά μας να το λύσουμε και θέλω να μη σας επηρεάσει ενόψει της συνέχειας.

Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Πρέπει να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, ανεξάρτητα με την τιμωρία που θα έχουμε, και να φτιάξουμε τη βάση για την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Έχουμε 38 βαθμούς μέσα στο γήπεδο, μας μένουν ακόμα πέντε ματς πρωταθλήματος. Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πείσμα και να πάρουμε τα ματς που θέλουμε».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:44