17/10/2019 00:19:09

Τσακαλώτος τρολάρει Σημίτη: Υπάρχουν και καλά νέα...

Επικό τρολάρισμα Τσακαλώτου στον Στουρνάρα: Εκ παραδρομής διάβασε τους δικούς του προϋπολογισμούς - Media

 

Με μια εξαιρετικά αιχμηρή ανάρτηση στο Twitter, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολιάσε την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στη Θεσσαλονίκη, όπου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «εφαρμόζει πολιτικές όχι για όλους τους Έλληνες αλλά για τη δημιουργία ενός στρώματος οπαδών της. Είναι μια δημαγωγική κυβέρνηση, μια κυβέρνηση χωρίς αρχές που ανάλογα με την περίσταση αλλάζει και τη θεματολογία της», προσθέτοντας ότι «η χώρα δεν έχει ανάγκη ένα κυβερνητικό κόμμα που να μοιράζει χρήματα σε όποιον του αρέσει. Η χώρα έχει ανάγκη από δημιουργία. Η δημιουργικότητα δεν ενδιαφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Τσακαλώτος έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Σημίτης μας λέει ότι δεν χρειαζόμαστε παροχές κ επιδόματα. Εξ ου κ άφησε τη χώρα το 2004 -εκτός από καλά θωρακισμένη για οιαδήποτε μελλοντική κρίση- χωρίς πολιτική για το παιδί κ τη στέγαση με την παιδική φτώχεια, την εποχή των παχιών αγελάδων να είναι αδικαιολόγητα ψηλά. Υπάρχουν όμως και καλά νέα για τον κ. Σημίτη. Παραμένει δημοφιλής στους πολιτικούς του τρίτου δρόμου, όπως ο Τony Blair, που δεν κατάφεραν να διδαχτούν απολύτως τίποτα από την κρίση».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.