search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:13
MENU CLOSE

Χρυσούλα Διαβάτη: «Ο Μάρκος Σεφερλής θα ήταν υπέροχος στην Επίδαυρο» (Video)

19.03.2019 09:40
Χρυσούλα Διαβάτη: «Ο Μάρκος Σεφερλής θα ήταν υπέροχος στην Επίδαυρο» (Video) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Χρυστούλα Διαβάτη αναφερόμενη σε πολλά πρόσωπα, με τον Γιάννη Μπέζο και τον Λάκη Λαζόπουλο να μαίνουν στο στόχαστρο σε αντίθεση με τον Μάρκο Σεφερλή ο οποίος. Θα ήταν υπέροχος στην Επίδαυρο»

«Εγώ λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους που παίρνουν μέρος στο Your Face Sounds Familiar. Τι να κάνουν οι κακομοίρηδες; Ίσως πληρώνονται, ίσως προσπαθούν να γίνουν γνωστοί μέσα από εκεί… Πρέπει να ξέρουν ότι αυτό είναι πολύ εφήμερο.

Λυπάμαι τα κακόμοιρα τα κοριτσάκια του Greece’s Next Top Model, έδιναν ψυχή για να υπάρξουν.

Ο κύριος Μπέζος και τον τραγουδιστή έχει κάνει και σε θέαμα έχει πάει. Δεν έχουμε βγει όλοι στην επιθεώρηση και έχουμε κάνει τα τέρατα;

Πολύ πιθανό να είναι για την Επίδαυρο ο Μάρκος Σεφερλής, γιατί να μην είναι; Τον δοκίμασαν τον άνθρωπο; Εγώ θα τον έβαζα να παίξει, θα ήταν υπέροχος στην Επίδαυρο!

Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι διασκεδαστής, είναι αυτή η δουλειά του. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είναι ηθοποιός» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:11