search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:13
MENU CLOSE

«Γλεντάνε» τον Γιάννη Λοβέρδο στα social media – Μπέρδεψε τον Λατούς με τον Καλυβάτση (Photos)

19.03.2019 11:21
«Γλεντάνε» τον Γιάννη Λοβέρδο στα social media - Μπέρδεψε τον Λατούς με τον Καλυβάτση (Photos) - Media

 

Στο στόχαστρο χρηστών των social media μπήκε για πολλοστή φορά ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος.

Γνωστός για τις ιντερνετικές του γκάφες, αυτή τη φορά μπέρδεψε τον Γάλλο οικονομολόγο Σερζ Λατούς με τον Σωτήρη Καλυβάτση, ποστάροντας φωτογραφία του.

«Αυτός είναι ο γάλλος οικονομολόγος Σερζ Λατούς, που θαυμάζουν ο Τσίπρας και οι σύντροφοι του; Που τους εμπνέει τον όρο «ολιγαρκής (λιτή) αφθονία» και υποστηρίζει την…» από ανάπτυξη»! Τι ζούμε, φίλοι; Δεν μπορεί να είναι πραγματικά όλα αυτά. Μάλλον βιώνουμε κάποιον συλλογικό, ψυχεδελικό εφιάλτη…», γράφει ο… έγκριτος δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία κοτσάροντας από κάτω την εν λόγω φωτογραφία και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συμφωνήσουμε μαζί του, βιώνουμε σίγουρα κάποιον συλλογικό, ψυχεδελικό εφιάλτη.» έγραψε.

Στη συνέχεια διέγραψε την ανάρτηση, ωστόσο αρκετοί είχαν προλάβει να την απαθανατίσουν.

Ο ίδιος στη συνέχεια προσπάθησε με σειρά αναρτήσεων να πείσει ότι έκανε «πλάκα» και πως η ανάρτηση ήταν σαρκαστική.

Από τα σχόλια δεν φαίνεται να πείστηκαν πολλοί ενώ αν συνυπολογιστεί το γεγονός ότι ο ίδιος είναι «σεσημασμένος» γκαφατζής, δεν θα ήμασταν παράλογοι να μην τον πιστέψουμε ούτε εμείς…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:13