search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:29
MENU CLOSE

Επίθεση στην Ουτρέχτη: Ενισχύεται το σενάριο της τρομοκρατίας (Photo)

19.03.2019 11:36
Οριστικά χωρίς πρωταθλητή η Ολλανδία, μετά από 75 χρόνια! - Media

 

Ενισχύεται το σενάριο της τρομοκρατίας αναφορικά με την επίθεση που σημειώθηκε τη Δευτέρα στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας μετά από μια επιστολή που βρέθηκε στο όχημα του κύριου υπόπτου.

Υπενθυμίζεται ότι το τουρκικό πρακτορείο Anadolu μετέδωσε, χθες, επικαλούμενο συγγενείς του στην Τουρκία, ότι πυροβόλησε μια γυναίκα μέσα στο τραμ για “οικογενειακούς λόγους”.

Ωστόσο, σε κοινή ανακοίνωση, σήμερα, η εισαγγελία και η τοπική αστυνομία διευκρίνισαν πως σ’ αυτό το στάδιο των ερευνών δεν έχουν διαπιστώσει «καμιά προηγούμενη σχέση» ανάμεσα σ’ αυτόν τον τουρκικής καταγωγής ύποπτο και τα θύματα της επίθεσης στο τραμ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση NOS, ο ύποπτος δράστης είχε βαρύ ποινικό μητρώο, έχοντας καταδικαστεί στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ αυτήν την περίοδο είναι κατηγορούμενος σε δίκη για βιασμό.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα σχεδόν καμία πληροφορία για το πώς και πού συνελήφθη ο ύποτος δράστης ονόματι Τανίς. Οι αρχές έχουν συλλάβει και ένα δεύτερο άτομο όμως είναι ασαφές κατά πόσο συνδέεται με την επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι πέντε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:27