search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 12:52
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Μαρίνας από τη Γερμανία: Στην Κρήτη θεωρούσαν το παιδί πεθαμένο, εδώ μιλούσαν για θαύμα

19.03.2019 12:15
Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Μαρίνας από τη Γερμανία: Στην Κρήτη θεωρούσαν το παιδί πεθαμένο, εδώ μιλούσαν για θαύμα - Media

 

Ένα ακόμα μεγάλο αγώνα έχει μπροστά της η μικρή Μαρίνα από τις Αρχάνες που βιώνει σοβαρή περιπέτεια υγείας αφού επέστρεψε για δεύτερη φορά στη Γερμανία.

Και αυτή τη φορά η οικογένειά της και οι γιατροί «ποντάρουν» στην τεράστια ψυχική δύναμη του κοριτσιού που έχει αποδείξει σε όλους ότι θέλει να βγει νικήτρια από αυτή τη μεγάλη δοκιμασία, όπως αναφέρει δημοσίευμα του neakriti.gr.

Όπως τόνισε μιλώντας στο neakriti.gr, ο πατέρας της 4χρονης Γιώργος Παχάκης «βρισκόμαστε στη Χαϊδελβέργη για θεραπεία με πρωτόνια ωστόσο οι πρώτες επαφές με τους γιατρούς γίνονται στη διάρκεια της ημέρας. Πρόκειται για μια διαδικασία που θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Μαζί με τη σύζυγό μου συνοδεύω πάντα κι εγώ το παιδί καθώς όλα γίνονται έτσι κι αλλιώς με αυστηρές διαδικασίες και κανείς γιατρός δεν δέχεται να προχωρήσει χωρίς και την υπογραφή του πατέρα».

Εξάλλου σύμφωνα με τον πατέρα επιθυμεί συνεχώς να είναι στο πλευρό της μικρής κορούλας του, μοιράζονται τις αγωνίες και τις στιγμές χαράς και λύπης, όσο εκείνη δίνει τη δική της μάχη.

«Δεν μας έδιναν ελπίδα αλλά έγινε το θαύμα»

Όπως σημειώνει ο κ. Παχάκης η 4χρονη υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου και όλα πήγαν ανέλπιστα καλά κάνοντας την οικογένεια του κοριτσιού να ελπίζει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Όπως ανέφερε «στην Κρήτη θεωρούσαν το παιδί πεθαμένο, χωρίς καμία ελπίδα όμως εδώ μίλησαν για θαύμα. Θέλω μόνο να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Κρητικούς που μας βοήθησαν».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΟΠΥΥ κάλυψε τελικά το κόστος της πανάκριβης επέμβασης και της περαιτέρω αποκατάστασης στη Γερμανία καθώς και τα έξοδα για το παιδί και έναν ακόμα συνοδό. Παράλληλα συγκεντρώθηκαν σε έναν τραπεζικό λογαριασμό 50.000 ευρώ από το υστέρημα των Κρητικών, όπου όμως τηρείται αυστηρή γραφειοκρατική διαδικασία για τη χορήγηση των χρημάτων και την κάλυψη αναγκών που είναι τεράστιες.

Ευχή όλων είναι να πάνε όλα καλά με τη μικρή Μαρίνα που απέδειξε ότι η δύναμη ψυχής ενός παιδιού μπορεί να νικήσει κάθε εμπόδιο και ότι οι Κρητικοί γίνονται μια αγκαλιά για κάθε αγγελούδι που θέλει να σταθεί στα πόδια του και πετάξει με τα δικά του «φτερά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18