search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:47
MENU CLOSE

Παρατείνεται η θητεία του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Στάθη Λιβαθινού

19.03.2019 12:44
Παρατείνεται η θητεία του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Στάθη Λιβαθινού - Media

 

Παρατείνεται η θητεία του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Στάθη Λιβαθινού -η οποία λήγει στις 29 Μαΐου- έως το τέλος Ιουλίου, ώστε να ολοκληρώσει το προγραμματισμένο έργο του, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Μυρσίνη Ζορμπά ευχαριστεί τον Στάθη Λιβαθινό για τη συνεργασία με το ΔΣ και το ΥΠΠΟΑ στην εξυγίανση των οικονομικών του οργανισμού, για το έργο που παρουσίασε επί τέσσερα χρόνια στην Πρώτη Σκηνή της χώρας. Ιδιαίτερα για την ίδρυση του Τμήματος Σκηνοθεσίας, τη μετεγκατάσταση της Δραματικής Σχολής στο «Σχολείον Ειρήνης Παππά», καθώς και για τη δημιουργία της Πειραματικής Σκηνής και της παιδικής σκηνής του Μικρού Εθνικού.

Το ΥΠΠΟΑ, όπως έχει ήδη ανακοινώσει για παρόμοιες θέσεις εποπτευόμενων φορέων, θα προχωρήσει άμεσα σε δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος, με την πεποίθηση ότι η προκήρυξη διαγωνισμού αποτελεί την καλύτερη εγγύηση αξιοκρατίας, εγκυρότητας, ίσων ευκαιριών και ανανέωσης του καλλιτεχνικού δυναμικού.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:46