search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:40
MENU CLOSE

Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή της Έλλης Στάη

19.03.2019 14:44
Έλλη Στάη: Η υιοθεσία και η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram (Photo) - Media

 

Στη late night ζώνη επιστρέφει η Έλλη Στάη με την εκπομπή «Open Mind» η οποία κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 4 Απριλίου, στις 23.00 στο Open TV.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού, η εκπομπή θα φιλοξενήσει «ένα ευρύ φάσμα καλεσμένων, πολιτικούς αλλά και προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους, η Έλλη Στάη επιστρέφει σε μια ζώνη στην οποία έχει διαγράψει μια μακρά πορεία με μεγάλες επιτυχίες, ανοίγοντας διάλογο με τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις.

Στο εντυπωσιακό και πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα σκηνικό της εκπομπής, η Έλλη Στάη θα φιλοξενεί όχι μόνο πολιτικές συνεντεύξεις, που θα φέρουν την ανεξίτηλη σφραγίδα της, αλλά και ανθρώπους που αφήνουν το στίγμα τους σε όλους τους χώρους δράσης τους, από τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, μέχρι τις επιστήμες και την επιχειρηματική ζωή.

OPEN Mind, κάθε Πέμπτη στις 23.00 στο OPEN».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:37