search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:43
MENU CLOSE

«Φωτιά» η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. για τον Παναθηναϊκό που κατέθεσε ένσταση για το ντέρμπι – Φοβήθηκε ο Γερμανός διαιτητής

19.03.2019 15:05
«Φωτιά» η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. για τον Παναθηναϊκό που κατέθεσε ένσταση για το ντέρμπι - Φοβήθηκε ο Γερμανός διαιτητής - Media

 

Το λιγότερο επιβαρυντική είναι η έκθεση της Αστυνομίας για τον Παναθηναϊκό σχετικά και με τα όσα συνέβησαν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ. Την ώρα που οι «πράσινοι» ελπίζουν σε ανατροπή των εις βάρος τους δεδομένων στην ένσταση που κατέθεσαν, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μάρκο Φριτς, κατέγραψε απειλητική στάση εναντίον του.

Για την ακρίβεια, ο Γερμανός διαιτητής ανέφερε στο φύλλο αγώνος ότι υπήρχαν οπαδοί που κινήθηκαν εναντίον του κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια την τελευταία φορά που βγήκε να δει την κατάσταση. Σύμφωνα με το site της Δίκης έδειξε μάλιστα ότι φοβήθηκε υπό την έννοια ότι ανέφερε πως το στάδιο δεν είχε αδειάσει και ορισμένοι οπαδοί από την Θύρα των επισήμων κινούνταν απειλητικά εναντίον του.

Παράλληλα στην έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται ακόμα και επίθεση σε κλούβα των ΜΑΤ με μολότοφ. Ιδιαιτέρως επιβαρυντική για τον Παναθηναϊκό είναι η έκθεση του παρατηρητή Ηλία Αργιανά που κάνει λόγο για εισβολή οπαδών, ρίψη χημικών από την Αστυνομία και γενικευμένα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός κλήθηκε σε απολογία και βάσει των άρθρων κινδυνεύει με αφαίρεση έξι βαθμών, την ώρα που στο «πράσινο στρατόπεδο» κρατούν την αισιοδοξία τους ελπίζοντας μέχρι και επανέναρξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, κάτι που με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:41