27/01/2020 23:39:27

Επικό «κράξιμο» στην Κόρτνεϊ Καρντάσιαν - «Να απολύσεις τον φωτογράφο σου» (Photo)

Επικό «κράξιμο» στην Κόρτνεϊ Καρντάσιαν - «Να απολύσεις τον φωτογράφο σου» (Photo) - Media

 

Φαίνεται ότι ο μήνας του μέλιτος του κοινού με τις αδελφές Καρντάσιαν βαίνει προς το τέλος του και μαζί του τελειώνει και η υπομονή του κόσμου με τα καμώματά τους.

Έτσι, όταν η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αποφάσισε να «ταράξει τα νερά» με μια φωτογραφία της στο Instagram όπου εμφανίζεται γυμνή μέσα στη μπανιέρα της, φαίνεται ότι κάθε άλλο παρά το προσδοκούμενο αποτέλεσμα είχε.

Κατ' αρχάς, αυτή είναι η φωτογραφία, με τη λεζάντα «αγάπα τον εαυτό σου».

Χρειάστηκε ελάχιστος χρόνος μέχρις ότου χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης παρατηρήσουν ότι η φωτογραφία ήταν... αγρίως φωτοσοπαρισμένη και μάλιστα με... κακό τρόπο.

Έτσι, τα σχόλια που συνόδευσαν την ανάρτηση ήταν κάθε άλλο παρά κολακευτικά. Ένας χρήστης παρατήρησε ότι το πρόσωπο μοιάζει... κολημμένο στην υπόλοιπη φωτογραφία. Άλλος ότι κάτι δεν πάει καλά με το μέγεθος των ποδιών.

Άλλος ότι υπάρχει κάτι... παράξενο στον καρπό που προεξέχει από το νερό. Άλλος ότι υπάρχει ένας επιπλέον αγκώνας στο σημείο που θα έπρεπε να υπάρχει πόδι.

Οι πάντες, δε, συμφώνησαν ότι η χρήση του Photoshop ήταν κακή και ότι ο φωτογράφος μάλλον πρέπει να απολυθεί. Από την οικογένεια Καρντάσιαν δεν έγινε κανένα σχόλιο.

Πληροφορίες: Buzzfeed

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.