search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:21
MENU CLOSE

«Βουτιά θανάτου»: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας – Φώναζα στη μάνα τι πρόβλημα έχεις; Πέταξε το κοριτσάκι, πήδηξε κι εκείνη (Video & Audio)

19.03.2019 19:21
«Βουτιά θανάτου»: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας - Φώναζα στη μάνα τι πρόβλημα έχεις; Πέταξε το κοριτσάκι, πήδηξε κι εκείνη (Video & Audio) - Media

 

Την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε σε μια γειτονιά του Νέου Κόσμου περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αυτόπτης μάρτυρας.

Όπως περιγράφει στο protothema.gr τη στιγμή που έφτασε στην οδό Κατσαντώνη προσπάθησε να μεταπείσει την αυτόχειρα μητέρα αλλά δεν τα κατάφερε.

Μάλιστα προσθέτει πως ο πατέρας ήταν έτοιμος να καταρρεύσει, έσπευσε να αγκαλιάσει τη γυναίκα και το παιδί του αλλά: «Δεν τον αφήσα… Ηρθαν γρήγορα ΕΚΑΒ, αστυνομία…». Ακολούθως, ο μάρτυρας, περιγράφει ότι η αυτόχειρας ήταν μια ήρεμη γυναίκα, ενώ το ζευγάρι δεν φαινόταν να έχει προβλήματα.

 

Μια άλλη αυτόπτης μάρτυρας που συνόδευε τα παιδιά της προς το σπίτι τους, άκουσε ξαφνικά τις φωνές του τετράχρονου κοριτσιού και αντίκρισε: «το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι. Τί κάνεις;», τη ρώτησα. Το παιδί είναι έξω από το μπαλκόνι. «Δεν βλέπεις καλά. Βγάλε τα γυαλιά σου» μου απάντησε. Πριν προλάβω, πέταξε το κοριτσάκι και πήδηξε και εκείνη…»

Ακούστε τη σοκαριστική μαρτυρία της αυτόπτου μάρτυρος:

 

Οι λόγοι που οδήγησαν τη μάνα στην απόφαση να κόψει το νήμα της ζωής του παιδιού της και να δώσει τέλος και στη δική της ζωή δεν είναι γνωστοί.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παίδων για το θάνατο κοριτσιού

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Παίδων, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε διασωληνωμένο χωρίς σφυγμό, ενώ του έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. «Κορίτσι ηλικίας 4,5 ετών διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α «Π. & Α. Κυριακού» στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, άσφυγμο με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. Δηλωθείσα ώρα θανάτου 17:40».

 

Πηγή: Protothema.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:21