search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:04
MENU CLOSE

Νέος Κόσμος: Η μητέρα που έριξε στο κενό το κοριτσάκι της και έπεσε είχε κλειδώσει έξω τον πατέρα για να μην την σταματήσει 

20.03.2019 06:58
Πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη κατά τρεις έως έξι βαθμούς - Media

 

Συγκλονίζει το πανελλήνιο, η αυτοκτονία γυναίκας, η οποία πριν πηδήξει στο κενό, έριξε και σκότωσε την 4,5 ετών κόρη της. Η μαρτυρία της γειτόνισσας που είδε τα πάντα, και μάλιστα ικέτεψε την γυναίκα να μην κάνει όσα έκανε, σοκάρει. 

«Άκουσα φωνές μωρού και κλάματα και γύρισα επάνω και είδα να κρατάει το μωρό έξω από τα κάγκελα. Σάστισα. Λέω, «τι κάνετε;». Δεν μου μίλαγε». «Σας παρακαλώ, πείτε μου τι κάνετε;», επέμεινε η αυτόπτης μάρτυρας να ρωτά τη γυναίκα. «Εσείς τι θέλετε;» της απάντησε. «Το μωρό φώναζε θέλω τον μπαμπά μου».

Γιατί έχετε το παιδάκι έξω από τα κάγκελα» συνέχισε η γυναίκα να ρωτά τη νεαρή μητέρα. «Βγάλετε τα γυαλιά, δεν βλέπετε καλά, δεν το έχω έξω από τα κάγκελα» της απάντησε. Όμως η μάρτυρας επέμεινε: «Μα βλέπω εσάς, τα πόδια σας είναι μέσα από τα κάγκελα και το κορμάκι του παιδιού είναι απ’ έξω».

Μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα έβλεπε, η μάρτυρας στράφηκε στον μεγάλο της γιο. Τον ρώτησε αν κι εκείνος έβλεπε πως το κοριτσάκι ήταν έξω από τα κάγκελα, στο κενό. «Ναι μαμά» της απάντησε. Κι εκείνη την ώρα, η αυτόχειρας πέταξε το παιδί της από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου στο κενό.

Ενστικτωδώς, η μάρτυρας γύρισε να καλύψει τα μάτια της μικρής της κόρης για να μη δει το παιδί να πέφτει από τον 5ο. Δεν πρόλαβε όμως να κάνει το ίδιο και με τον γιο της. Άρχισε να φωνάζει και αστραπιαία απομάκρυνε τα παιδιά της για μη δουν περισσότερα. Τότε ήταν που είδε τη γυναίκα στο μπαλκόνι με το ένα πόδι έξω από τα κάγκελα.

«Σε παρακαλώ μην το κάνεις! Μην πηδήξεις» λέει με τη φωνή της να σπάει από τους λυγμούς. Την παρακαλούσε, της ζητούσε να της πει τι μπορεί να κάνει για να τη βοηθήσει. «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εσύ» ήταν οι τελευταίες λέξεις της γυναίκας πριν αυτοκτονήσει. Αμέσως μετά, πήδηξε κι εκείνη στο κενό.
Ακούστε τη σοκαριστική μαρτυρία της γυναίκας

«Γιατί να συμβεί σε εμένα» φώναζε ο πατέρας

Άλλος κάτοικος της περιοχής στο Νέο Κόσμο περιγράφει κι εκείνος με σοκαριστικές λεπτομέρειες τις δραματικές στιγμές. Όλα έγιναν λίγα λεπτά αφού είχε επιστρέψει στο σπίτι από τη δουλειά ο άνδρας της νεαρής γυναίκας. Δυο λεπτά πριν η γυναίκα του πέσει, έφτασε στην πόρτα του διαμερίσματος, χτυπούσε για να του ανοίξει αλλά εκείνη είχε κλειδώσει από μέσα. Ο γείτονας της οικογένειας περιγράφει πως τουλάχιστον δυο άνθρωποι προσπαθούσαν να την πείσουν να μην ρίξει το παιδί και να μην πέσει. Όμως εκείνη έμοιαζε αμετάπειστη. Πέταξε το παιδί και στη συνέχεια το ακολούθησε στο θάνατο. 

Να ρίξει “φως” στα αίτια της τραγωδίας προσπαθεί η αστυνομία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:03