search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:50
MENU CLOSE

Προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω ομίχλης

20.03.2019 07:29
Προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω ομίχλης - Media

 

Συνθήκες χαμηλής νέφωσης επικρατούν σε περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, ενώ λόγω της περιορισμένης ορατότητας καταγράφονται από το πρωί προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ήδη, μία πτήση από την Αθήνα δεν κατέστη εφικτό να προσεγγίσει τον αερολιμένα της Θεσσαλονίκης και προσγειώθηκε στην Καβάλα. Καθυστερήσεις παρατηρούνται, εξάλλου, στο πρόγραμμα αφίξεων ακόμη τριών πρωινών πτήσεων από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη, ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται στο πρόγραμμα αναχωρήσεων όσων αεροσκαφών έχουν προγραμματισμένες πτήσεις πίσω στο «Ελευθέριο Βενιζέλος».

Το επιβατικό κοινό που αναμένεται να κινηθεί αεροπορικώς από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» καλείται να ενημερώνεται για το πρόγραμμα των πτήσεων, είτε μέσω της ιστοσελίδας του αερολιμένα είτε επικοινωνώντας με την αεροπορική εταιρεία ή τον ταξιδιωτικό πράκτορα.

Περιορισμένη ορατότητα παρατηρείται και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και γι’ αυτό οι οδηγοί καλούνται να προσαρμόζονται, όπου υπάρχει ζήτημα, στις επικρατούσες συνθήκες, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας και το όριο ταχύτητας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:45