search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:08
MENU CLOSE

Αργεντινή: 5χρονος επέζησε 24 ώρες σε έρημο (Photos/vIDEOS

20.03.2019 08:04
Αργεντινή: 5χρονος επέζησε 24 ώρες σε έρημο (Photos/vIDEOS - Media

 

Ένας 5χρονος που χάθηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακής εξόρμησης σε έρημο στο δυτικό τμήμα της Αργεντινής βρέθηκε σώος και αβλαβής έπειτα από 24 ώρες, όπως ανακοίνωσαν οι διασώστες.

Οι αρχές της επαρχίας Σαν Χουάν και χίλιοι εθελοντές μετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του. Ένας πρώην οδηγός μηχανής στο Ράλι Ντακάρ βρήκε το μικρό αγόρι σε απόσταση 21 χιλιομέτρων από εκεί όπου είχε θεαθεί τελευταία φορά.

Το παιδί νοσηλεύτηκε με ελαφρά αφυδάτωση.

 

«Κρύωνα, δεν κοιμήθηκα καλά πάνω σε ένα βράχο», διηγήθηκε το αγοράκι στην εφημερίδα Clarin όταν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο χθες Τρίτη, προσθέτοντας ότι ήπιε νερό από ένα ρυάκι και έφαγε χορτάρι.

«Πέρασε 24 ώρες στη φύση, δεν είναι και λίγο», δήλωσε ο Αλμπέρτο Οντιβέρος, ο μοτοσικλετιστής που τον βρήκε, υπογραμμίζοντας ότι στην περιοχή αυτή υπάρχουν πούμα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:08