search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:57
MENU CLOSE

Τούρκοι δύτες άνοιξαν τουρκική σημαία στο βυθό της Σούδας – Σε νατοϊκή άσκηση (Photos)

20.03.2019 10:07
Τούρκοι δύτες άνοιξαν τουρκική σημαία στο βυθό της Σούδας - Σε νατοϊκή άσκηση (Photos) - Media

 

Τούρκοι κομάντος εμφανίζονται σε φωτογραφίες να έχουν ανοίξει μία τουρκική σημαία στο βυθό του κόλπου της Σούδας, στο πλαίσιο νατοϊκής άσκησης.

Η άσκηση ARIADNE-19 διοργανώθηκε από την Ελλάδα ως μέρος της Μόνιμης Ομάδας Εργασίας Ναρκών ν του ΝΑΤΟ-2 (SNMCG-2), στο διάστημα 14-21 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο της άσκησης στο διάστημα από 14 έως 17 Μαρτίου, κατέπλευσαν στον κόλπο της Σούδας αρκετά πολεμικά σκάφη της Νατοϊκής δύναμης SNMCMG-2 (Standing NΑΤΟ Mine Countermeasures Group 2).

Μεταξύ αυτών ήταν και το τουρκικό ναρκαλιευτικό TCG Akçakoca ενώ στο πλαίσιο της άσκησης, όπως αναφέρει το Υπ. Άμυνας της Τουρκίας που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες, έγινε εκπαίδευση για την καταπολέμηση των ναρκών και εκρηκτικών.

Εκεί λοιπόν οι Τούρκοι δύτες των ειδικών δυνάμεων SAS φωτογραφήθηκαν κρατώντας την Τουρκική σημαία στον βυθό του κόλπου της Σούδας.

Την σσχετική αν’άρτηση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, είχε αναδημοσιεύσει η ναυτική διοίκηση του ΝΑΤΟ, ωστόσο αργότερα διεγράφη.

 

 

Πηγή: flashnews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:53