20/10/2019 08:14:01

ΑΝΤ1: Έγινε platinum μέλος του δικτύου Global Sustain

ΑΝΤ1: Δεν θα συνεργαστούμε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί - Media

 

Σε άλλο επίπεδο «ανεβαίνει» στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας ο όμιλος του ΑΝΤ1, καθώς έγινε platinum μέλος του δικτύου της Global Sustain.

Σημειώνεται ότι η Global Sustain είναι ένας οργανισμός που προσφέρει λύσεις σε θέματα που σχετίζονται με την εταιρική υπευθυνότητα, την πράσινη οικονομία, τις υπεύθυνες επενδύσεις, την επιχειρηματική ηθική, τη διαφάνεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα.  

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του καναλιού:

Ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική του παρουσία στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, ο ΑΝΤ1 γίνεται platinum μέλος του δικτύου της Global Sustain ενδυναμώνοντας περαιτέρω το συνολικό της όραμα για ένα βιώσιμο μέλλον.

Η Global Sustain είναι ένας οργανισμός που προσφέρει λύσεις σε θέματα που σχετίζονται με την εταιρική υπευθυνότητα, την πράσινη οικονομία, τις υπεύθυνες επενδύσεις, την επιχειρηματική ηθική, τη διαφάνεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα.  

Ο ΑΝΤ1 στην πολύχρονη διαδρομή του επιμένει να επενδύει στην προσφορά, την αλληλεγγύη και την υπευθυνότητα παραμένοντας σταθερά προσηλωμένος στην κοινωνία και το όραμά του γι’ αυτή.

Με περισσότερες από 200 δράσεις προσφοράς και 4,000 ώρες τηλεοπτικού προγράμματος, ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο της 30χρονης παρουσίας του, θέτει υψηλά στη λίστα των στόχων του το κοινωνικό όφελος και στέκεται δίπλα στον πολίτη, αναδεικνύει φορείς και ομάδες που χρήζουν άμεσης υποστήριξης ώστε να ανταπεξέλθουν στο έργο τους και κινητοποιεί τους πολίτες να κάνουν την αλληλεγγύη, πράξη.

Από κοινού, ΑΝΤ1 και Global Sustain, θα συνεχίσουν να πράττουν κοινωνικά υπεύθυνα με σκοπό τον σεβασμό προς την κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.