search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:00
MENU CLOSE

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Μαρούσι ο Βασίλης Κωνσταντίνου

20.03.2019 12:58
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Μαρούσι ο Βασίλης Κωνσταντίνου - Media

 

Δυναμικά ετοιμάζεται ο Βασίλης Κωνσταντίνου να ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες την προεκλογική του εκστρατεία για την υποψηφιότητα του ως δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Θ. Αμπατζόγλου και την νίκη της στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, διαψεύδοντας έτσι και τις φήμες  που κάποιοι κυκλοφόρησαν στο Μαρούσι ότι δεν θα είναι υποψήφιος!!!

΄Ηδη  ετοιμάζει τα γραφεία του, είναι έτοιμο το επιτελείο του,  που βασίζεται σε εθελοντές, κάνει επαφές με τους δημότες , ενώ συμμετέχει στις εκδηλώσεις και περιοδείες του επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιου δημάρχου κ Θ. Αμπατζόγλου.

Όπως είναι γνωστό ο Βασίλης Κωνσταντίνου παραιτήθηκε πριν μερικές εβδομάδες από την θέση του προέδρου του Παναθηναϊκού, προκειμένου να λάβει μέρος στον προεκλογικό αγώνα απρόσκοπτα και χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα στην διοίκηση της ομάδας, από την απουσία του.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι και αυτό είναι το βασικό κίνητρο και ένας από του λόγους που τον κάνει εδώ και χρόνια να ασχολείται εδώ και χρόνια με  τα δημοτικά  της πόλης και τα αθλητικά του Δήμου.  Είναι γνωστό ότι ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου,  έχει ασχοληθεί με τα αθλητικά του δήμου, ιδιαίτερα την πρώτη τετραετία Πατούλη, όπου διετέλεσε και πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού καθώς και λίγο αργότερα πρόεδρος της ομάδας Μπάσκετ ΜΑΡΟΥΣΙ,  την περίοδο που ήταν στην Α κατηγορία… 

Μιλώντας πριν λίγες μέρες  σε συνέντευξη του στο SportDog και στον δημοσιογράφο 

Χρήστο Κωνσταντινίδη, ο Βασίλης Κωνσταντίνου με την ιδιότητα του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό του Θ. Αμπατζόγλου, μίλησε για την υποψηφιότητα του, τον Αθλητισμό στο Μαρούσι, τα προβλήματα που υπάρχουν καθώς και τα σχέδια  τα δικά του, αλλά και της  δημοτικής  παράταξης, για  την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Θα συνεχιστεί το ΄Εργο Πατούλη

Αποχωρήσατε από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να επικεντρωθείτε στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείστε με τον Δήμο Αμαρουσίου, έτσι δεν είναι;

-Είναι μία συνέχεια για το Μαρούσι, το οποίο χρειάζεται μία καινούρια αρχή με τον κ. Αμπατζόγλου, για να τελειώσει αυτά, τα οποία είναι ήδη σε εξέλιξη. Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχουν ξεκινήσει και δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Είναι μία συνέχεια της προηγούμενης διοίκησης του κ. Πατούλη. Με την έλευση της νέας δημοτικής αρχής με δήμαρχο  τον Θ Αμπατζόγλου, τα έργα αυτά θα ολοκληρωθούν και θα καταστήσουν το Μαρούσι πιο ανθρώπινη πόλη.

Ποια είναι τα βασικότερα προβλήματα του Αμαρουσίου αυτήν τη στιγμή;

-Πρέπει να φωτιστούν οι γειτονιές. Πρέπει να γίνουν κάποια πάρκα και κάποιες περιοχές πρέπει να βελτιωθούν με χώρους για τα παιδιά, όπως παιδικές χαρές. Επίσης να προετοιμαστούν ζωοφιλικοί χώροι για τα σκυλιά. Πρέπει να διαμορφωθούν χώροι που θα μαζεύονται εκεί τα τετράποδα με τους ιδιοκτήτες τους και να λειτουργούν ως μέσα αναψυχής.

Η έλλειψη ποδοσφαιρικού γηπέδου είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, το οποίο γνωρίζουν άπαντες όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό στην πόλη. Θα δούνε οι πολίτες αυτό το έργο να υλοποιείται;

-Το Μαρούσι πρέπει να εκμεταλλευτεί τους αθλητικούς χώρους που υπάρχουν στο ΟΑΚΑ. Αλλά πρέπει να κάνει και δικό του γήπεδο. Είναι το μοναδικό προάστιο στα Βόρεια που δεν έχει γήπεδο. Με οποιοδήποτε κόστος πρέπει να γίνει. Πρέπει να δημιουργήσουμε ποδοσφαιρικό γήπεδο, ώστε να αξιοποιήσουμε τις Ακαδημίες. Το Μαρούσι από ανέκαθεν είχε την καλύτερη ομάδα ποδοσφαίρου στα Βόρεια Προάστια. Δυστυχώς τώρα με την έλλειψη γηπέδου η ομάδα έχει πρόβλημα. Το Μαρούσι ανέβηκε και έφτασε στην αποθέωση με την ομάδα μπάσκετ, γιατί είχε γήπεδα. Είχε το κλειστό “Σπύρος Λούης” στο κέντρο και πιο μετά, το κλειστό του Αγίου Θωμά».

Τόσα χρόνια γιατί δεν μπορούσε να φτιαχτεί γήπεδο; Μην ξεχνάμε, ότι χτίστηκε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο το 1998 και γκρεμίστηκε το 2003 για να φτιαχτεί πάρκινγκ ώστε να εξυπηρετηθεί το ΟΑΚΑ στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004…

-Είναι μία ευκαιρία για να το φτιάξουμε την επόμενη τετραετία. Πρέπει το Μαρούσι να το κάνει για να αξιοποιήσει το έμψυχο δυναμικό του που δεν συμμετέχει στην άθληση. Τις προάλλες επισκέφτηκα τον ΓΣ Αμαρουσίου και παρατήρησα ότι τα περισσότερα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο δεν είναι κάτοικοι τη πόλης. Αυτό κάτι λέει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:59