25/05/2020 03:01:44

Η Lacta τρολάρει τα τρολ - Έκανε αφίσα τα μηνύματα μίσους (Photo)

Η Lacta τρολάρει τα τρολ - Έκανε αφίσα τα μηνύματα μίσους (Photo) - Media

 

H Lacta ξαναχτυπά και αυτή τη φορά «βρίσκει κέντρο» κατά της μισαλλοδοξίας.

Καθώς πλησίαζε η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η εταιρεία παρουσίασε μια διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «Act for Love», με πρωταγωνιστές αληθινά ζευγάρια με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, χρώμα, εθνικότητα, ηλικία και άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και με κεντρικό μήνυμα ότι «η αγάπη δεν έχει χρώμα, ηλικία, εθνικότητα και φύλο. Δεν έχει κανόνες και όρους. Η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις. Κάθε ερωτευμένο ζευγάρι την αισθάνεται διαφορετικά. Γι’ αυτό και η αγάπη δεν έχει μόνο μία γεύση, αλλά αμέτρητες, που όλες αξίζουν να τις αγκαλιάσουμε».

Η καμπάνια, ωστόσο, προκάλεσε και αντιδράσεις, ιδίως από ανθρώπους που ενοχλήθηκαν που παρουσίαζε και ομόφυλα ζευγάρια, με αποτέλεσμα να υπάρξουν δεκάδες μηνύματα μίσους στα social media.

Τώρα, λοιπόν, η Lacta απάντησε με αφίσες σε κεντρικά σημεία, όπου έχει συγκεντρώσει όλα αυτά τα μηνύματα που στάζουν χολή και σχολιάζοντάς τα με το σύνθημα «ΚΡΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ».

Μερικά από τα μηνύματα γράφουν:

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! Εμετικό!!!! Να ντρέπεστε
 
Ουστ. Σ Α Π Ι Λ Α
 
Ό,τι πιο τραγικό σε διαφήμιση. Άκυρο εφ' όρου ζωής
 
Ψοφούλα και καλή ανεργία
 
ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ... ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!!!!
 
(Photo via @_LaScapigliata)

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.