15/12/2018 15:13:44
5.10.2009

Πόρτα-πόρτα με servis και delivery

Κόμματα και υποψήφιοι συνεχίζουν περισσότερο αφανώς αλλά με την ίδια ένταση το κυνήγι των ψηφοδελτίων και των σταυρών. Και οι μεν αρχηγοί μπορεί να κινηθούν πιο χαλαρά στα καφενεία ή στα Μουσεία, όμως τα στελέχη των κομμάτων και ειδικά οι υποψήφιοι θα τρέχουν ολόκληρη την ημέρα, από το πρωϊ στις λαϊκές στα καφενεία, όπου δεν θα αφήσουν άνθρωπο να μην χαιρετήσουν δια χειραψίας, ενώ το απόγευμα θα συνεχίσουν μέχρι αργά το βράδι όταν πλέον εντείνεται το κυνήγι του σταυρού και του ψηφοδελτίου πόρτα-πόρτα.

Μην εκπλαγείτε, αν σήμερα το απόγευμα ακόμη και αργά το βράδι, σας θυμηθούν οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού σας και τους ακούσετε στο τηλέφωνο ή σε μικρά μέρη τους δείτε και στην πόρτα του σπιτιού σας…Ειδικά αν είστε μεγάλη οικογένεια που σημαίνει και πολλοί ψηφοφόροι !!! ή είστε ετεροδημότες και μόλις φθάσατε στο τόπο καταγωγής σας… σας έχουν στο στόχαστρο.

Και μην έχετε καμία αμφιβολία… Στα μικρά μέρη το κυνήγι των ψηφοφόρων και των σταυρών θα συνεχιστεί και αύριο ημέρα των εκλογών… με μεγαλύτερο ρουσφέτι των κομμάτων ή των υποψηφίων τη μεταφορά των ψηφοφόρων (ειδικά των ανήμπορων) από το σπίτι στο εκλογικό κέντρο να ψηφίσουν, ή την αποστολή (delivery) στο σπίτι σταυρωμένων ψηφοδελτίων…

Εδώ που τα λέμε τις τελευταίες 48 ώρες τα κόμματα τα δίνουν όλα και για το τελευταίο ψηφοδέλτιο πόρτα-πόρτα και κάνουν και κάθε είδους servis που γουστάρουν οι ψηφοφόροι… Ακόμη και delivery

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.