27/01/2020 14:09:19

Με έγκριση Δούρου οι 450.000 ευρώ για το «Μπαρουτάδικο»

Με έγκριση Δούρου οι 450.000 ευρώ για το «Μπαρουτάδικο» - Media

 

Την πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου και των αποδυτηρίων του αθλητικού κέντρου Εδέσσης, στον χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του 'Αλσους Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο), δρομολόγησαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Δημήτρης Μπίρμπας, με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της περιφέρειας Αττικής έως το ποσό των 450.000 ευρώ και το επιπλέον από τον δήμο. Περιλαμβάνει την υλοποίηση όλων των αναγκαίων παρεμβάσεων (οικοδομικές, ηλεκτρομηχανολογικές και λοιπές εργασίες), καθώς και την προμήθεια και εγκατάσταση του αναγκαίου εξοπλισμού, για τη δυνατότητα πιστοποίησης της καταλληλότητας και χορήγηση της απαιτούμενης άδειας λειτουργίας του γηπέδου Εδέσσης.

Σημειώνεται ότι για τον σημαντικό αυτό πνεύμονα πρασίνου και αναψυχής της Δυτικής Αθήνας, η περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί επίσης σειρά παρεμβάσεων (ανάπλαση περιφερειακών οδών και περιμετρικών εισόδων, αποκατάσταση και ενεργειακή αναβάθμιση δικτύου ηλεκτροφωτισμού, αναβάθμιση δικτύου πυρασφάλειας και αντικατάσταση αντλιών).

Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.