search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:21
MENU CLOSE

Με έγκριση Δούρου οι 450.000 ευρώ για το «Μπαρουτάδικο»

20.03.2019 18:36
Η Ρένα Δούρου ξυρίζει το... μούσι της (Video) - Media

 

Την πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου και των αποδυτηρίων του αθλητικού κέντρου Εδέσσης, στον χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του ‘Αλσους Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο), δρομολόγησαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Δημήτρης Μπίρμπας, με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της περιφέρειας Αττικής έως το ποσό των 450.000 ευρώ και το επιπλέον από τον δήμο. Περιλαμβάνει την υλοποίηση όλων των αναγκαίων παρεμβάσεων (οικοδομικές, ηλεκτρομηχανολογικές και λοιπές εργασίες), καθώς και την προμήθεια και εγκατάσταση του αναγκαίου εξοπλισμού, για τη δυνατότητα πιστοποίησης της καταλληλότητας και χορήγηση της απαιτούμενης άδειας λειτουργίας του γηπέδου Εδέσσης.

Σημειώνεται ότι για τον σημαντικό αυτό πνεύμονα πρασίνου και αναψυχής της Δυτικής Αθήνας, η περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί επίσης σειρά παρεμβάσεων (ανάπλαση περιφερειακών οδών και περιμετρικών εισόδων, αποκατάσταση και ενεργειακή αναβάθμιση δικτύου ηλεκτροφωτισμού, αναβάθμιση δικτύου πυρασφάλειας και αντικατάσταση αντλιών).

Πηγή: ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:21