search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:41
MENU CLOSE

Μπροστάρης σε διαδήλωση υπέρ νέου δημοψηφίσματος για το Brexit η Σέρσεϊ Λάνιστερ του Game of Thrones (Video)

20.03.2019 19:17
Μπροστάρης σε διαδήλωση υπέρ νέου δημοψηφίσματος για το Brexit η Σέρσεϊ Λάνιστερ του Game of Thrones (Video) - Media

Την ώρα που οι φανατικοί της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones ανυπομονούν να δουν την κατάληξη της Σέρσεϊ Λάνιστερ -και όχι μόνο- η ίδια η ηθοποιός, ανυπομονεί για το μέλλον της Βρετανίας. Μάλιστα η Λίνα Χίντι δεν κάθεται με «σταυρωμένα χέρια» και καλεί τους συμπολίτες της σε μαζική διαδήλωση υπέρ του δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit.

Συγκεκριμένα, η Αγγλίδα ηθοποιός ετοιμάζεται το Σάββατο να συμμετάσχει σε πορεία στο κεντρικό Λονδίνο, διαδηλώνοντας (μαζί με άλλες διασημότητες και βουλευτές) υπέρ της διεξαγωγής ενός δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit.

 

«Το διακύβευμα δεν θα μπορούσε να είναι υψηλότερο. Η στιγμή δεν θα μπορούσε να είναι πιο επείγουσα. Κάντε τη φωνή σας να ακουστεί. Τώρα ή ποτέ», ήταν το κάλεσμά της, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της στο facebook, για τη «Λαϊκή Ψήφο» (People’s Vote).

Ο Τζέιμς ΜακΓκρόρι, επικεφαλής της εκστρατείας δήλωσε σήμερα σε δημοσιογράφους ότι πολλοί Βρετανοί πολίτες είναι «θυμωμένοι για την αποχώρηση από την ΕΕ, ιδιαίτερα οι νέοι». Η ελπίδα του για την πορεία του Σαββάτου είναι συμμετοχή περισσότερων από 700.000 διαδηλωτών».

«Η απαίτησή μας είναι μια απλά μία: κάθε συμφωνία Brexit να τεθεί στο λαό προς ψήφιση, ώστε να έχουμε τον τελικό λόγο», ανέφερε η εκστρατεία.

Την ίδια στιγμή η διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit απορρίφθηκε συντριπτικά από το κοινοβούλιο, αλλά δεν αποκλείεται να εξεταστεί εκ νέου, ιδιαίτερα αν υπάρξει παρατεταμένο αδιέξοδο.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:40