search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:32
MENU CLOSE

Κατέγραψε καρέ καρε την πτώση του ελικοπτέρου που επέβαινε (Video)

21.03.2019 07:21
Κατέγραψε καρέ καρε την πτώση του ελικοπτέρου που επέβαινε (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στα άγρια βουνά του Κιργιστάν και καταγράφηκε από την κάμερα φοιτητή ο οποίος επέβαινε μέσα στο ελικόπτερο.

Το ελικόπτερο Mil Mi 8, ρωσικής κατασκευής πετούσε στο όρος Καν Τεγκρί, ανάμεσα στα βράχια και τα χιόνια. Ο πιλότος του επιχείρησε να το προσγειώσει αλλά δεν τα κατάφερε. Το ελικόπτερο έπεσε βαριά στο βουνό και διαλύθηκε. Αν και κανείς δεν πέθανε από την πτώση εντούτοις 4 από τα 8 άτομα που βρισκόντουσαν μέσα τραυματίστηκαν βαριά. Περισσότερο μια κοπέλα η οποία έμεινε ανάπηρη.

Ο 22χρονος περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν διαπίστωσε ότι ναι μεν είχε επιβιώσει από την πτώση αλλά ο ίδιος είχε «λουστεί» με κηροζίνη και δεν μπορούσε να μετακινηθεί γιατί πάνω του είχε πέσει ένας άλλος τραυματισμένος επιβάτης της πτήσης: «Με κατέλαβε τρόμος γιατί φοβήθηκα ότι θα καώ ζωντανός. Ο φόβος αυτός, όμως, αντί να με παραλύσει με έκανε να παλεύω ολοένα και πιο πολύ για να γλιτώσω» είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:31