search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:13
MENU CLOSE

Καρατζαφέρης: Δε φεύγει ο Τσίπρας από την εξουσία, είναι συνδεδεμένος με τα ελληνοτουρκικά

21.03.2019 07:32
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης κριτής στο GNTM; - Media

 

Πεπεισμένος ότι υπάρχει συμφωνία Τσίπρα – Ερντογάν για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, χαρακτηρίζοντας ωστόσο θετική την ενεργειακή συμμαχία Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ στην Ανατολική Μεσόγειο, με τη στήριξη των ΗΠΑ.

«Η παραμονή του Τσίπρα στην εξουσία συνδέεται με τα ελληνοτουρκικά. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον Τσίπρα να ξανάρθει στα πράγματα», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Η Τουρκία θέλει να καταργήσει την ΑΟΖ στο Καστελόριζο και να μπει ανάμεσα στην Κύπρο και την Ελλάδα», πρόσθεσε.

Εκτίμησε ότι στις επερχόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ «θα έχει μονοψήφια νούμερα στη Μακεδονία. Θα μου είναι έκπληξη να έχει διψήφιο έστω και σε έναν νομό. Η Μακεδονία θα τον τιμωρήσει».

Όπως είπε, μάλιστα, δεν βλέπει εθνικές εκλογές πριν από τον Οκτώβριο, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν βλέπω τον Τσίπρα να φεύγει ούτε μέρα νωρίτερα».

Ερωτηθείς με ποιους συζητά πολιτικά, παρομοίωσε τους ΑΝΕΛ «εκδιδόμενη γυναίκα», υπογραμμίζοντας: «Θα μιλήσω με όλους τους σοβαρούς. Για τους ΑΝΕΛ θα πω: Αν μια γυναίκα εκδίδεται για μια πενταετία, μετά δεν έχει τα εχέγγυα για την παντρευτείς».

Εκτίμησε, μάλιστα, ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος θα γίνει στην πολιτική σκηνή «Καμμένος, στη θέση του Καμμένου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30