search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:08
MENU CLOSE

Ο ΟΑΣΘ αναζητά μεταχειρισμένα λεωφορεία στην Ιταλία – Μεγάλο πρόβλημα με τον στόλο (Photos)

21.03.2019 07:56
Ο ΟΑΣΘ αναζητά μεταχειρισμένα λεωφορεία στην Ιταλία - Μεγάλο πρόβλημα με τον στόλο (Photos)  - Media

 

Ο στόλος του ΟΑΣΘ παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Μακεδονία στους δρόμους της Θεσσαλονικης κυκλοφορούν λεωφορεία με διαρροή λαδιού, με σοβαρές βλάβες και σε πολύ κακή κατάσταση.

Σε αυτά, να προστεθεί η υπερφόρτωση των οχημάτων καθώς τα δρομολόγια δεν επαρκούν για να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό που συνωστίζεται σε απάνθρωπες συνθήκες.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα πάντα με το ρερποτάζ της εφημερίδας η διοίκηση του ΟΑΣΘ σκέφτεται την αγορά μεταχειρισμένων λεωφορείων.

Γι’ αυτόν το σκοπό, ο διευθύνων σύμβουλος Σάββας Παναγιωτίδης ετοιμάζεται στο προσεχές διάστημα να μεταβεί στην Ιταλία για αναζήτηση οχημάτων. Μαζί του θα ταξιδέψει ο διευθυντής Συντήρησης Νίκος Κωνσταντινίδης καθώς και δύο τεχνικοί.

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που ο ΟΑΣΘ θα αναζητήσει μεταχειρισμένα λεωφορεία για αγορά.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τρόπος που θα βρουν για μπορέσουν να τα προμηθευτούν, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για διαγωνισμό αλλά ούτε και τρόπος, με τον Οργανισμό να βρίσκεται σε εκκαθάριση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:08