search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:03
MENU CLOSE

Δυο αδέρφια βίασαν τη 12χρονη αδελφούλα τους και μετά την αποκεφάλισαν με δρεπάνι

21.03.2019 08:04
Κορωνοϊός Ινδία: Βάζουν τους εργάτες να γονατίσουν στη μέση του δρόμου και τους απολυμαίνουν (Video)  - Media

 

Η φρίκη δεν έχει τέλος στην Ινδία. Καθημερινά ολοένα και περισσότερα είναι τα κρούσματα βιασμού και δολοφονίας μικρών κοριτσιών. Το πτώμα ενός 12χρονου κοριτσιού βρέθηκε χωρίς κεφάλι σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή της κεντρικής Ινδίας Μαντίγια Πραντες. Είχε προηγηθεί μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για να βρεθεί το κοριτσάκι ύστερα από καταγγελία του πατέρα της ότι δεν είχε πειστρέψει σπίτι το προηγούμενο βράδυ.

Μερικά μέτρα δίπλα από το ακέφαλο κορμάκι του, βρέθηκαν τα ματωμένα του ρούχα και λίγο παραδίπλα το κεφάλι του κοριτσιού. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το κορίτσι είχε βιαστεί ομαδικά πριν δολοφονηθεί με ένα χτύπημα με δρεπάνι στο λαιμό.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι κύριος ένοχος ήταν ο θείος του κοριτσιού, ο οποίος ομολόγησε ότι μαζί με τα δυο του ανίψια (τα αδέλφια της 12χρονης) την παρέσυραν στα χωράφια και τη βίασαν ομαδικά. Όταν η μικρή μέσα στα κλάματα ξεστόμισε ότι θα το πει στον μπαμπά της εκείνοι την αποκεφάλισαν.

Η κατάσταση με τους βιασμούς γυναικών στην Ινδία έχει φτάσει στο απροχώρητο. Καθημερινά σε όλη τη χώρα καταγγέλονται στην αστυνομία περισσότεροι από 100 βιασμοί, χώρια από εκείνους που μένουν δίχως καταγγελία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:02