search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:55
MENU CLOSE

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Toy Story 4 (Video)

21.03.2019 08:33
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Toy Story 4 (Video) - Media

 

Ο Woody και ο Buzz κάνουν νέους φίλους, συμπεριλαμβανομένου ενός πολύ ξεχωριστού από τον Καναδά.

Στο πρώτο πλήρες τρέιλερ για το «Toy Story 4» οι θαυμαστές της κινηματογραφικής σειράς κινουμένων σχεδίων της Pixar μπορούν επιτέλους να ρίξουν μια ματιά στην ιστορία της νέας ταινίας.

Τα πράγματα ξεκινούν όταν η Bonnie, κάτοχος των παιχνιδιών του Άντι φτιάχνει κυριολεκτικά ένα νέο παιχνίδι από ένα πλαστικό πιρούνι.

«Ο Forky είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για τη Bonnie αυτή τη στιγμή» λέει ο Woody. «Όλοι πρέπει να σιγουρευτούμε ότι δεν θα του συμβεί τίποτα».

Πολύ γρήγορα, όμως, ο Forky δραπετεύει από το τροχόσπιτο με το οποίο ταξιδεύουν η Bonnie και η οικογένειά της και ο Woody πηδάει έξω να τον ακολουθήσει. Συναντούν τη Bo Peep, η οποία τα καταφέρνει μόνη της αρκετά χρόνια.

Η Bo Peep δείχνει στα παιχνίδια ένα κοντινό ψυχαγωγικό πάρκο, στο οποίο ο Woody και ο Buzz συναντούν τον Duke Caboom, ένα παιχνίδι από τη δεκαετία του 1970, χαρακτήρα βασισμένο στον σπουδαιότερο κασκαντέρ του Καναδά, στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο Καναδός και στην πραγματική ζωή, ηθοποιός Κιάνου Ριβς.

«Από την πρώτη φορά που ο σκηνοθέτης Τζος Κούλεϊ και εγώ μιλήσαμε με τον Κιάνου για τον ρόλο, εκείνος έγινε Duke Caboom» λέει ο παραγωγός Τζόνας Ριβέρα.

«Ο Κιάνου έκανε πολλές ερωτήσεις που σκάλιζαν βαθιά για να βρουν την ψυχή του χαρακτήρα. Σε κάποια φάση σηκώθηκε στο τραπέζι στη μέση του αίθριου της Pixar και έκανε πόζες και το σήμα της νίκης. Ήταν τόσο αστείο. Είναι όλα στην ταινία και είναι όλα Κιάνου».

Η ταινία «Toy Story 4» αναμένεται να αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Ιουνίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:55