search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:26
MENU CLOSE

Τηλεοπτική κόντρα για Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρο Κωστόπουλο

21.03.2019 09:40
Τηλεοπτική κόντρα για Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρο Κωστόπουλο - Media

 

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε την τηλεοπτική του επιστροφή μετά την άνοιξη του 2017. Σε λίγες μέρες θα συμβεί το ίδιο και για την πρώην σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού. Αυτό όμως που έχει ενδιαφέρον είναι ότι οι δυο τους πιθανότατα θα μάχονται για την τηλεθέαση.

Το Όλα Λάθος που παρουσιάζει ο Πέτρος Κωστόπουλος, προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στη συχνότητα του Open στη μεσημεριανή ζώνη. Σε μια ζώνη που ήδη υπάρχει και η Ναταλία Γερμανού στον Alpha και το DoT στον ΣΚΑΪ, ετοιμάζεται και ο ΑΝΤ1 να ρίξει στη μάχη το δικό του όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso η Τζένη Μπαλατσινού επιστρέφει στο Σαββατοκύριακο μετά την εκπομπή που έκανε στο Mega. Αυτή τη φορά όμως σε ένα διαφορετικό κόνσεπτ. Το Εκπαιδεύοντας τη Τζένη αναμένεται να βγει για μικρό αριθμό επεισοδίων προς το τέλος του μήνα και μέχρι το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν. Προφανώς με στόχο να δουν αν μπορούν να ποντάρουν στον ΑΝΤ1 σε αυτό για του χρόνου.

Όπως γράφει η εφημερίδα η θεματολογία της εκπομπή θα θυμίζει λίγο από τις ριψοκίνδυνες τηλεοπτικές προκλήσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Σπύρος Σούλης στην εκπομπή Ζόρικα Επαγγέλματα, που προβλήθηκε επίσης στον ΑΝΤ1 το 2014. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:25