search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:54
MENU CLOSE

Μαθήματα εκδοροσφαγέων στην Κρήτη – Το κατάλληλο μάθημα στην… κατάλληλη περιοχή

21.03.2019 11:22
Μαθήματα εκδοροσφαγέων στην Κρήτη - Το κατάλληλο μάθημα στην… κατάλληλη περιοχή - Media

 

Εκπαίδευση εκδοροσφαγέων από το Τμήμα Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών πρόκειται να πραγματοποιηθεί (που άλλού;) στην Κρήτη, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Κρήτης

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί με ομάδα εκπαιδευτών που θα μεταβεί στα γραφεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Χανίων προκειμένου να πραγματοποιήσει τα θεωρητικά μαθήματα εκδοροσφαγέων για το χρονικό διάστημα από 6/05/2019 έως και 10/05/2019.

Στη συνέχεια και μετά το τέλος των θεωρητικών μαθημάτων οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν πρακτική εξάσκηση σε σφαγεία των ΠΕ Λασιθίου, Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων για το χρονικό διάστημα από 13/05/2019 έως 26/07/2019.

Τέλος θα ακολουθήσουν γραπτές εξετάσεις των υποψηφίων εκδοροσφαγέων στα γραφεία της ΔΑΟΚ Χανίων σε ημερομηνία που θα ορισθεί από τους εκπαιδευτές της παραπάνω σχολής.

Οι εκπαιδευόμενοι που θα περάσουν τις γραπτές εξετάσεις θα λάβουν τη Βεβαίωση του Εκδοροσφαγέα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στα Τμήματα Κτηνιατρικής των ΔΑΟΚ ΠΕ Κρήτης προκειμένου να συμπληρώσουν την απαραίτητη αίτηση έχοντας και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται (φωτοτυπία ταυτότητας και απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης δηλαδή απολυτήριο τριταξίου Γυμνασίου ή για τους υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει έως και το 1980 απολυτήριο Δημοτικού σχολείου ή απολυτήριο τίτλο κατώτερης τεχνικής σχολής ή άλλο ισότιμο τίτλο της αλλοδαπής).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:53