search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:51
MENU CLOSE

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Την ενοχή 23 κατηγορουμένων ζήτησε η εισαγγελέας

21.03.2019 14:34
Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Την ενοχή 23 κατηγορουμένων ζήτησε η εισαγγελέας - Media
 
Την ενοχή των 23 εκ των 27 κατηγορουμένων για την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης μέσω εστιατορίου-μπαρ στο Κολωνάκι πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας στη διάρκεια της πολύκροτης δίκης.
 
Η εισαγγελική λειτουργός ωστόσο ζήτησε για την πλειοψηφία αυτών μετατροπή του κατηγορητηρίου προς το επιεικέστερο. Για τέσσερις είχε την άποψη ότι πρέπει να απαλλαγούν πλήρως. Πρόκειται για γνωστό παρουσιαστή, γνωστή ηθοποιό, τον γιο της και επιχειρηματία στο χώρο της εστίασης οι οποίοι μετείχαν στη μετοχική σύσταση της εταιρίας που διαχειριζόταν το εστιατόριο στο Κολωνάκι.
 
Όσον αφορά σε πελάτες του κυκλώματος μεταξύ των οποίων μία γνωστή ηθοποιός και η σύζυγος γνωστού επιχειρηματία με εμπλοκή σε ποινικές υποθέσεις η εισαγγελέας πρότεινε τη μετατροπή της κατηγορίας και την καταδίκη τους για το αδίκημα της ιδίας χρήσης ναρκωτικών ουσιών.
 
Για τον 55χρόνο επιχειρηματία μέτοχο στο εστιατόριο -μπαρ του Κολωνακίου ο οποίος κατηγορείται για προμήθεια και διάθεση των ναρκωτικών , ζήτησε να κηρυχθεί ένοχος για το αδίκημα της συμμετοχής σε συμμορία κατά μετατροπή του αδικήματος της εγκληματικής οργάνωσης και για διακίνηση ναρκωτικών.
 
Κατά την εισαγγελέα, από την ακροαματική διαδικασία , προέκυψε ότι το προσδοκώμενο όφελος των κατηγορουμένων από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών είναι κάτω των 75.000 ευρώ και όχι μεγαλύτερο όπως αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα. Επιπλέον ζήτησε να γίνει δεκτός ο ισχυρισμός για όσους κατηγορουμένους τον προέβαλαν και αποδεικνύεται μέσω εγγράφων ότι είναι τοξικοεξαρτημένοι.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:49