search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:41
MENU CLOSE

Πρεμιέρα για τον Φάνη Λαμπρόπουλο – Νέα εκπομπή στο Netwix

21.03.2019 15:55
Πρεμιέρα για τον Φάνη Λαμπρόπουλο – Νέα εκπομπή στο Netwix - Media

 

Μια νέα χιουμοριστική εκπομπή ετοιμάζει ο Φάνης Λαμπρόπουλος και η παρέα του στο διαδικτυακό κανάλι Netwix του ομίλου ΑΝΤ1.

Πρόκειται για το «ΓΙΩΤΑ 4», το οποίο αναμένεται να προβάλει «ιστορίες βγαλμένες μέσα από τη ζωή και σουρεάλ καταστάσεις σε ανκόρ έρχονται μέσα από τα νέα ξεκαρδιστικά sketch-comedy επεισόδια». Η εκοπμπή θα κάνει πρεμιέρα στο Netwix την Τετάρτη 27 Μαρτίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του διαδικτυακού καναλιού:

«ΓΙΩΤΑ 4». ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΟΜΠΑΡΑ

 «Wixers». Τέλος. Φινίτο. Καπούτ. Όσο κλάψαμε, κλάψαμε. Την Τετάρτη 27 Μαρτίου, έρχονται οι μεγαλύτεροι «ΓΙΩΤΑΔΕΣ» του Διαδικτύου και απόλυτοι κομάντο της κωμωδίας.

H φάση είναι: «Γιώτα, Γιώτα, Ζωή και Κότα» και κάθε επεισόδιο της ολοκαίνουργιας κωμικής σειράς «ΓΙΩΤΑ 4» στο Netwix θα το αποδεικνύει περίτρανα κάθε φορά. 

Οι υπερταλαντούχοι και άκρως γοητευτικοί Φάνης Λαμπρόπουλος και Νικόλας Ράπτης ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους ατρόμητους και νεοφώτιστους στην τρέλα του Netwix, Αλέξανδρο Τσουβέλα και Δημήτρη Θεοδωράκογλου.

Και οι τέσσερις ετοιμάζονται να σαρώσουν και να ισοπεδώσουν τα πάντα με την τρέλα που κουβαλάνε και ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Ιστορίες βγαλμένες μέσα από τη ζωή και σουρεάλ καταστάσεις σε ανκόρ έρχονται μέσα από τα νέα ξεκαρδιστικά sketch-comedy επεισόδια «Γιώτα 4» αποκλειστικά στη διαδικτυακή συχνότητα του Netwix, του μοναδικού δωρεάν, web καναλιού που παράγει πρωτογενές περιεχόμενο στην Ελλάδα. 

Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι «ΓΙΩΤΑΔΕΣ» του Ιντερνέτ

Φάνης Λαμπρόπουλος: O OG του Netwix θα συνεχίσει να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό, με το χιούμορ του και τη δυνατότητά του να κάνει τόσους πολλούς και διαφορετικούς ρόλους.

Νικόλας Ράπτης: Ραδιοφωνικός παραγωγός και instagram sensation, ο γνωστός και ως «Ραπ», είναι ο απόλυτος ΓΙΩΤΑΣ.

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και stand-up comedian, ήρθε για να κάνει ένα ταπεινό guest στο Netwix και έμεινε.

Δημήτρης Θεοδωράκογλου: Ανερχόμενος αλλά όχι τίποτε πρωτάρης, ο Δημήτρης έχει ασχοληθεί με τη μουσική, αλλά στον ελεύθερο του χρόνο γυρίζει χιουμοριστικά videos

Πρεμιέρα, Τετάρτη 27 Μαρτίου!

Το Netwix στα συναρπαστικότερά του.

Μείνετε συντονισμένοι!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:41