search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:15
MENU CLOSE

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Γι’ αυτό αποχώρησα από τη «Μουρμούρα»

21.03.2019 16:30
Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Γι
 
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.
 
Η γνωστή ηθοποιός συνάντησε ξανά την Ελένη Μενεγάκη, ενώ ρωτήθηκε για την απόφασή της να αποχωρήσει από τη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”. Ποιος ήταν τελικά ο λόγος που η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποχώρησε από τη σειρά του Alpha;
 
“Τη Μουρμούρα την αγαπάω πάρα πολύ και αυτός είναι και ο λόγος που έφυγα. Μετά από πέντε χρόνια που είμαστε σε ένα δωμάτιο, εγώ και ο Βλαδίμηρος με έναν άνθρωπο που μας γράφει κείμενα, είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνεχίσουμε να είμαστε δημιουργικοί. Εγώ είχα ανάγκη αυτό που κάνω να έχει την ποιότητα που είχε από την πρώτη ημέρα.
 
Αυτό είναι πολύ δύσκολο να το συντηρήσεις σε αυτή τη συνθήκη με δύο άτομα σε ένα στούντιο – δωμάτιο για πέντε χρόνια. Ο κόσμος νομίζει ότι κάνουμε μια δουλειά που βγαίνουμε λέμε μερικά αστεία και τελειώνει εκεί. Δεν είναι έτσι, θέλει τρομερή δουλειά για να πάει κάτι καλά”, ανέφερε η ηθοποιός και κατέληξε: “Ήταν καιρός πριν που είχα πει πως θέλω να σταματήσω, όχι από την πέμπτη χρονιά, αλλά από την τέταρτη”
 
Πηγή: fthis.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:13