search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:30
MENU CLOSE

«Παράτησε» τον σύζυγό της για να κάνει εκπομπή – Σε ποιο κανάλι κάνει πρεμιέρα

21.03.2019 16:45
«Παράτησε» τον σύζυγό της για να κάνει εκπομπή – Σε ποιο κανάλι κάνει πρεμιέρα - Media

 

Πρεμιέρα στην νέα της εκπομπή «ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ» κάνει η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή, Έλενα Τσαβαλιά, στο κανάλι του Open, την Τρίτη 26 Μαρτίου, στις 13.00. Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να άφησε προσωρινά το «σανίδι» και να ακολουθεί μια νέα τηλεοπτική καριέρα.

Και φυσικά, η πιο εύκολη επιλογή καλεσμένου που θα φέρει καλά τηλεοπτικά νούμερα στην πρεμιέρα ήταν το «ποδαρικό» να κάνει ο σύζυγός της.

Η ανακοίνωση του καναλιού:

«Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή με την Έλενα Τσαβαλιά, την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 13.00 στο OPEN.

Η Έλενα Τσαβαλιά έρχεται καθημερινά… μεσημεριάτικα, για να μας κάνει την πιο καλή παρέα με μία εκπομπή γεμάτη εικόνες, τραγούδια αλλά και προτάσεις ομορφιάς, ιδέες για το σπίτι, θέματα υγείας, σχέσεων και οικογένειας. Μέσα από την εκπομπή η Έλενα, που είναι μία στοργική μητέρα και σύγχρονη εργαζόμενη νοικοκυρά, θα αναζητήσει και θα προτείνει λύσεις που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή κάθε γυναίκας.

Φυσικά, δε θα είναι μόνη της στο στούντιο. Κάθε φορά θα καλεί ένα γνωστό πρόσωπο είτε της εγχώριας σόου μπιζ είτε της τρέχουσας επικαιρότητας και θα ξετυλίγει μια ενδιαφέρουσα προσωπική ιστορία.

Στην πρώτη εκπομπή ποδαρικό κάνει ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος «λυγίζει» καθώς τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Με ποιο τρόπο κατάφερε η Έλενα να τον κάνει να δακρύσει;

Η συνέχεια επί της οθόνης!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28