search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:38
MENU CLOSE

Στο χάος διολισθαίνει η Αλβανία – Νέες μεγάλες διαδηλώσεις κατά του Ράμα

21.03.2019 17:51
Αλβανία: Συνεχίζονται οι μετασεισμοί από τον φονικό σεισμό της 26ης Νοεμβρίου  - Media
 
Με συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών ολοκληρώθηκε και η σημερινή συγκέντρωση οπαδών της αντιπολίτευσης στα Τίρανα.
 
Οι διαδηλωτές απέκλεισαν τους δρόμους που οδηγούν στο κτίριο της Βουλής και στη συνέχεια επιχείρησαν να εισβάλουν σε αυτό αλλά εμποδίστηκαν από την αστυνομία που έκανε χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.
 
Από το μπλοκ των διαδηλωτών εκσφενδονίστηκαν κατά των δυνάμεων της τάξης πέτρες και άλλα αντικείμενα.
 
Η αστυνομία έκανε προσαγωγές ατόμων προκαλώντας την αντίδραση των διαδηλωτών που κατευθυνθήκαν στο κτίριό της αξιώνοντας την απελευθέρωσή τους.
 
Πηγές της κεντροδεξιάς αντιπολίτευσης, που οργανώνει τις κινητοποιήσεις, ανέφεραν ότι αυτές θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν μέχρις ότου παραιτηθεί ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα και προκηρυχθούν εκλογές.
 
Μέσα ενημέρωσης των Τιράνων μετέδωσαν ότι ο κ. Ραμα μεταφέρθηκε εκτάκτως για λόγους υγείας στο εξωτερικό όπου και νοσηλεύεται. Η πληροφορία ωστόσο δεν είχε επιβεβαιωθεί από κυβερνητική πηγή.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:38