search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:45
MENU CLOSE

Ο καιρός του τριημέρου της 25ης Μαρτίου

21.03.2019 18:30
Πού ξεπέρασε τους 32 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος - Βροχές την Παρασκευή - Media

 

Το Σάββατο αναμένεται καλός καιρός με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Εξαίρεση, με συννεφιά και λίγες βροχές η ανατολική Στερεά και η Εύβοια. Οι άνεμοι Βορειοανατολικοί, στο Αιγαίο μέτριοι έως πολύ ισχυροί, 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Την Κυριακή, καλός καιρός, αίθριος με λίγη συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, εξαίρεση με λίγες μεμονωμένες βροχές η ανατολική Θεσσαλία, η ανατολική Στερεά και η Εύβοια. Οι άνεμοι Βορειοανατολικοί, στο Αιγαίο μέτριοι έως πολύ ισχυροί, 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Τη Δευτέρα, Εθνική Εορτή 25ης Μαρτίου, καλός καιρός, ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, εξαίρεση τα ορεινά της δυτικής Ελλάδας με λίγες τοπικές βροχές τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις στα πελάγη μέτριοι έως ισχυροί, 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Πηγή: Μακεδονία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30