search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:27
MENU CLOSE

Το πρωί έκλεψε τα ποτά και μετά γύρισε να πάρει και τους ξηρούς καρπούς

22.03.2019 08:23
Το πρωί έκλεψε τα ποτά και μετά γύρισε να πάρει και τους ξηρούς καρπούς - Media

 

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης σε σούπερ-μάρκετ στη Στυλίδα, μια 29χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία επιχείρησε να κλέψει μεγάλο αριθμό συσκευασιών ξηρών καρπών και κάποιες κονσέρβες.

Σύμφωνα με το lamiareport, μαζί της ήταν και ένας άνδρας πιθανόν ομοεθνής της, ο οποίος πρόλαβε να διαφύγει και αναζητείται.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι το ζευγάρι των κλεφτών, νωρίτερα το πρωί είχε ξαναεπισκεφθεί το ίδιο κατάστημα αφαιρώντας αλκοολούχα ποτά, καθώς και συσκευασίες καφέ, αξίας περίπου 600 ευρώ.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο κατάστημα για να ολοκληρώσει το ”μπουφέ”, ωστόσο τη δεύτερη φορά έγινε αντιληπτή και συνελήφθη.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε η 29χρονη είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Τα προϊόντα που βρέθηκαν στην κατοχή της κατασχέθηκαν και επεστράφησαν στο κατάστημα. Επιπλέον κατασχέθηκε και χρηματικό ποσό που είχε πάνω της.

Με τη σε βάρος της δικογραφία η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27