search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:36
MENU CLOSE

Δικαστήριο τον αθώωσε: Φώναξαν τον υδραυλικό να τους φτιάξει το θερμοσίφωνα και εκείνος αυτοικανοποιήθηκε με ένα σωλήνα (Photos)

22.03.2019 08:37
Δικαστήριο τον αθώωσε: Φώναξαν τον υδραυλικό να τους φτιάξει το θερμοσίφωνα και εκείνος αυτοικανοποιήθηκε με ένα σωλήνα (Photos)  - Media

 

Το ζευγάρι στο σπίτι που έμενε είχε ένα πρόβλημα. Δεν είχαν ζεστό νερό γιατί είχε χαλάσει το μπόιλερ. Ο άνδρας Τζον Ουάιτ σκέφτηκε να φωνάξει υδραυλικό και η γυναίκα του είπε να φωνάξει τον καλύτερο του φίλο τον Λέσλι ο οποίος είναι υδραυλικός.

Το πρωί που πήγε ο Λέσλι στο σπίτι, αφού ήπιαν και οι 3 έναν καφέ, το ζευγάρι του ανακοίνωσε πως θα έπρεπε να φύγει για να πάει στη δουλειά και πως θα τον άφηναν μόνο του να δουλέψει. Εξάλλου του είχαν τυφλή εμπιστοσύνη, ήταν ο καλύτερος φίλος του Τζον.

Και πράγματι έτσι έγινε, το ζευγάρι έφυγε για τη δουλειά του και ο Λέσλι άρχισε να επισκευάζει το μπόιλερ. Τα τρία τους παιδιά είχαν φύγει νωρίτερα για να πάνε στο σχολείο.

Όμως ύστερα από λίγη ώρα, η εφαρμογή στο κινητό που είχε ο Τζον χτύπησε. Ήταν μια εφαρμογή που έδειχνε με κάμερα κάθε κίνηση μέσα στα δωμάτια του σπιτιού. Μπορούσε ο Τζον από τη δουλειά του μέσω του κινητού του να βλέπει τι γίνεται σπίτι του. Και η εφαρμογή του έδειξε ότι υπάρχει κάποια «κίνηση» στο υπνοδωμάτιο του.

Αυτό που είδε στην κάμερα σε απευθείας σύνδεση του ανέβασε το αίμα στο κεφάλι. Ο φίλος του ο Λέσλι, αντί να μαστορεύει, είχε μπει στο υπνοδωμάτιο του, είχε ανοίξει το κομοδίνο από την πλευρά της συζύγου του, έβγαλε από μέσα τον ροζ δονητή της και στη συνέχεια πήρε λιπαντικό το άπλωσε επάνω στα γεννητικά του όργανα και με τη βοήθεια ενός σωλήνα, αυνανίστηκε.

Ο Τζον έφυγε εσπευσμένα από τη δουλειά και ταυτόχρονα ενημέρωσε και την αστυνομία που συνέλαβε τον υδραυλικό.

Στο δικαστήριο όμως και παρά το αποδειχτικό υλικο από τις κάμερες ο δικαστής αθώωσε τον Λέσλι. Το σκεπτικό της απόφασης ήταν ότι δεν είχε παραβιάσει το σπίτι (αφού οι ίδιοι τον είχαν καλέσει), δεν είχε κάνει διάρρηξη, ενώ για το λιπαντικό αποφάνθηκε πως η απώλεια του δεν δικαιολογεί μια ολόκληρη δίκη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:35