search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:44
MENU CLOSE

Δεκτή η ένσταση του Παναθηναϊκού – Θα συνεχιστεί το ντέρμπι με Ολυμπιακό!

22.03.2019 10:41
4748172.jpg

 

Το μονομελές όργανο έκανε δεκτή την ένσταση των «πράσινων» για αντικανονική οριστική διακοπή του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ από τον Γερμανό διαιτητή Φριτς (καθώς δεν είχε συμπληρωθεί η μία ώρα που απαιτείται για να κρίνει αν υπάρχουν οι συνθήκες για ομαλή ολοκλήρωση της αναμέτρησης).

Σύμφωνα με τον sportfm, αποφασίστηκε να συνεχιστεί το ματς από το σημείο που διακόπηκε, δηλαδή το 70ο λεπτό της αναμέτρησης.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός τιμωρείται με αφαίρεση μόνο τριών (και όχι έξι βαθμών), ποινή που αφορά τα επεισόδια που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Οι «πράσινοι» πάντως τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 94.500 ευρώ.

Πλέον θα κληθεί η Super League να ορίσει πότε θα διεξαχθούν τα εναπομείναντα λεπτά του ντέρμπι και με ποιον… διαιτητή, καθώς είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν ο Γερμανός Φριτς θα επιστρέψει για να ολοκληρώσει το ματς.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:44