search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:19
MENU CLOSE

Γιώργος Μαυρίδης: «Μου έκανε πρόταση η Νοτοπούλου – Το σκέφτομαι»

22.03.2019 11:54
Γιώργος Μαυρίδης: «Μου έκανε πρόταση η Νοτοπούλου - Το σκέφτομαι» - Media

 

Την πρόταση της Κατερίνας Νοτοπούλου να κατέβει με τον συνδυασμό της «Θεσσαλονίκη Μαζί» εξετάζει ο Γιώργος Μαυρίδης ο οποίος ενημέρωσε ο ίδιος μέσω μιας ανάρτησής του στο instagram.

Μάλιστα, ο γνωστός tattoo artist παραβρέθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, στην παρουσίαση των 63 πρώτων υποψηφίων του συνδυασμού της Κατερίνας Νοτοπούλου στη ΔΕΘ .

Καθώς δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το αν θα είναι τελικά υποψήφιος ή όχι, ζήτησε τη γνώμη των ακολούθων του (!) για το τι πρέπει να κάνει….

Τα θέματα που επιθυμεί να αναλάβει σε αυτήν την περίπτωση είναι -σύμφωνα με όσα υποστήριξε- προσωπικά θέματα των αστέγων, αδέσποτων και αισθητικής.

Διαβάστε την ανακοίνωσή του

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι και για αυτό ποστάρω αυτό εδώ το σημείωμα.

Την τελευταία εβδομάδα μου έγινε μια πρόταση να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με την Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η αλήθεια είναι είναι ότι δεν έχω απαντήσει ακόμα και είμαι σε μεγάλη σκέψη.

Θα ήθελα την άποψή σας και θα σας παρακαλούσα να είστε ευγενικοί και με καθαρή σκέψη, έχω όλη την καλή διάθεση να διαβάσω γνώμες και όχι καφρίλες!

Και για να βοηθήσω θέλω να σας πω ό,τι από την πρώτη στιγμή που έκατσα στο τραπέζι να μιλήσω, ζήτησα 3 πράγματα να αναλάβω προσωπικά.

1: Άστεγοι
2: Αδέσποτα
3: Αισθητική (μιλώντας πάντα σε ότι έχει να κάνει με τέχνη)

Κλείνοντας θέλω να πω ότι πήγα χθες μια βόλτα να ακούσω την ομιλία της Κατερίνας και περισσότερο το έκανα για να δω ποιοι είναι γύρω της.

Προς έκπληξη μου και παρότι είμαι προκατειλημμένος, γνωρίζοντας ότι ανήκει στον πυρήνα πολιτικού κόμματος, τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν απογοητεύτηκα, όπως στην αρχή πίστευα ότι θα πάθω, απεναντίας χάρηκα γιατί είδα ανθρώπους που τους γνώριζα προσωπικά από την πόλη και ξέρω τι είναι ο καθένας τους.

Λοιπόν τι λέτε, συνεχίζω αυτό που κάνω μόνος μου και παλεύω με τα γραφειοκρατικά θηρία, ή αποκτώ μια θεσμική δύναμη και προσπαθώ να το κάνω μέσα από εκεί;

Κάθε άποψη δεκτή αρκεί να μην βρίσετε ή προσβάλετε άλλους ανθρώπους σας παρακαλώ!

ΥΓ: Ότι σκέψη υπάρχει γύρω από αυτό, δεν έχει μισθό, ούτε χρηματική αμοιβή στο πλάνο μου, μην λέμε αυτονόητα πράγματα. Ευχαριστώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:14