search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:25
MENU CLOSE

Αφαίρεση έξι βαθμών και επίσημα στον Ολυμπιακό

22.03.2019 13:46
Αφαίρεση έξι βαθμών και επίσημα στον Ολυμπιακό - Media

 

Το αναμενόμενο -6 ήρθε και επίσημα στον μπασκετικό Ολυμπιακό, για την απόφασή του να μη αγωνιστεί με δική του υπαιτιότητα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Όπως ανακοίνωσε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν με αφαίρεση 6 βαθμών αλλά και με 11.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

Με αυτή την ποινή ο Ολυμπιακός πέφτει στην 7η θέση του πρωταθλήματος, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί πλέον την ομάδα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ:

α) Μηδενισμός της ομάδας λόγω του ό,τι από υπαιτιότητά της δεν διεξήχθη προγραμματισμένος αγώνας και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000,00) ΕΥΡΩ ενώ ο αγώνας κατακυρώνεται 20 – 0 υπέρ της αντιπάλου, και

β) για μη συμμετοχή της εγκαλουμένης ΚΑΕ από υπαιτιότητα της συνεπεία λόγου μη αναγομένου σε γεγονός ανωτέρας βίας, την ποινή της στέρησης έξι (6) βαθμών και χρηματικού προστίμου οχτώ χιλιάδων (8.000,00) ΕΥΡΩ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ της 17-3-2019».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21