search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:47
MENU CLOSE

«Χρησμός» Μπάνον για το 2020: Αν ο Τραμπ αντέξει τους τελευταίους έξι μήνες…

22.03.2019 15:07
«Χρησμός» Μπάνον για το 2020: Αν ο Τραμπ αντέξει τους τελευταίους έξι μήνες... - Media

 

Μια “μυστηριώδη” δήλωσε έκανε ο διαβόητος Στιβ Μπάνον, ο πρώην “ισχυρός άνδρας” στον Λευκό Οίκο του Ντόναλντ Τραμπ και ο άνθρωπος που θεωρείται ότι περισσότερο από οιονδήποτε άλλο καθόρισε την ατζέντα του νυν προέδρου των ΗΠΑ.

Μιλώντας από την Biblioteca Angelica της Ρώμης, μπροστά σε δεκάδες δημοσιογράφους, ο Μπάνον, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης, προωθώντας την ιδεολογία της alt-right, έδωσε “χρησμό” σχετικά με τις προεδρικές εκλογές του 2020.

“Αν ο Τραμπ αντέξει τους τελευταίους έξι μήνες της θητείας του -και αυτό είναι ένα μεγάλο αν- τότε θα κερδίσει με μεγαλύτερη άνεση απ’ όσο το 2016”, είπε ο Μπάνον.

Όσον αφορά στους Δημοκρατικούς, ο Μπάνον είπε ότι φαβορί είναι η Καμάλα Χάρις και ο Μπέτο Ο’ Ρουρκ, ωστόσο δεν απέκλεισε είσοδο στο παιχνίδι και της Χίλαρι Κλίντον, λέγοντας, μάλιστα, ότι “ο βρυκόλακας δεν είχε παλούκι καρφωμένο στην καρδιά του”.

Κατά τα λοιπά, ο Μπάνον εκτίμησε -χωρίς να παρουσιάσει κανένα στοιχείο πέραν της παρουσίας του προέδρου Σι Τζινπίνγκ στη Ρώμη- ότι το Βατικανό κάνει μυστικές επαφές με την Κίνα και ότι η Huawei αποτελεί “δούρειο ίππο” του Πεκίνου, προσθέτοντας ότι αν η εταιρεία κυριαρχήσει στο 5G θα αποτελέσει κυρίαρχο στην τεχνολογία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:45