search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:01
MENU CLOSE

Game of Thrones – Spoiler: Ποιος θα καταλήξει στον Iron Throne (Photo)

22.03.2019 16:26
Game of Thrones – Spoiler: Ποιος θα καταλήξει στον Iron Throne (Photo) - Media

 

Με όλες αυτές τις τρελές θεωρίες των θαυμαστών της σειράς για το ποιος θα φτάσει στο φινάλε της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones», η εταιρεία παραγωγής HBO έδωσε ένα «σημάδι» για το ποιος θα μπορούσε να καταλήξει να κάθεται στον Iron Throne (Σιδερένιο Θρόνος).

Όσοι επιθυμείτε να αποφύγετε το spoiler, καλό θα ήταν να σταματήσετε να διαβάζετε από εδώ και πέρα.

Η HBO δημοσίευσε μια φωτογραφία του μαρκαρισμένου μαύρου θρόνου και αν δεν είδατε αρκετά προσεχτικά, ίσως να μην παρατηρήσατε ότι ο θρόνος είναι στην πραγματικότητα το κεφάλι του δράκου Drogon της Daenerys Targaryen.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεται για τους τρεις δράκους της, ο Dorogon είναι ο μαυρο-κόκκινος που ονομάστηκε Khal Drogo, ο Rhaegal είναι ο πρασινο-χάλκινος που πήρε το όνομα του πατέρα του Jon Snow και ο Viserion είναι τώρα ο δράκος που πήρε το όνομα από τον αδελφό της Daenerys .

Τι σημαίνει αυτό; Λοιπόν, η HBO βασικά ποτέ δεν βάζει ένα πλάσμα σε αυτές τις αφίσες για τη σειρά, πράγμα που θα μπορούσε να σημαίνει ότι είναι πλέον τελείως δυνατό να έχουμε ένα άτομο που θα επικρατήσει στον θρόνο. Δεδομένου ότι η Daenerys έχει στην κατοχή της τον Drogon, θα μπορούσε να υπονοείται ότι καταλήγει στο θρόνο και τον φέρνει μαζί της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:00