search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:09
MENU CLOSE

Καμπανάκι από την Microsoft: Χρήστες των Windows 7, κάντε τα κουμάντα σας

22.03.2019 16:50
Καμπανάκι από την Microsoft: Χρήστες των Windows 7, κάντε τα κουμάντα σας - Media
 
Σε μια κίνηση που μάλλον θα πρέπει να προβληματίσει, η Microsoft έστειλε στους χρήστες των Windows 7 ειδική αναβάθμιση λογισμικού που τους υπενθυμίζει ότι μετά τις 14 Ιανουαρίου του 2020 δεν πρόκειται να λαμβάνουν αναβαθμίσεις λογισμικού.
 
Από το 2015, οπότε και εισήγαγε τα Windows 10, η Μicrosoft προσπαθεί να πείσει τους χρήστες της να τα εγκαταστήσουν στους υπολογιστές τους, και η λήξη υποστήριξης παλιότερων εκδόσεων του λειτουργικού είναι ένας τρόπος να γίνει αυτό.
 
Ήδη, από το 2015 έχει σταματήσει να εκδίδει διορθωτικό software για το Service Pack 1 και πλέον ειδοποιεί τους χρήστες των Windows 7 ότι από τον Ιανουάριο του 2020 μένουν μόνοι τους.
 
Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν βρεθούν κενά ασφαλείας στο λειτουργικό, η Microsoft δεν πρόκειται να εκδόσει ειδικό λογισμικό για την κάλυψη του κενού αυτό. Ο χρόνος τρέχει και η εταιρεία καλεί τους χρήστες να αναβαθμίσουν σε Windows 10 αν θέλουν να είναι ασφαλείς.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:09